SPORTURI  »  HANDBAL  »  MESAJ

Mesaj dur al unei handbaliste române către șefii handbalului românesc: "Vreți medalii, dar ne tratați ca pe niște sclavi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2016 10:36

Handbalista Ramona Farcău a avut un mesaj dur către șefii sportului românesc, ca urmare a situației dezastruoase în care se află handbalul.

Jucătoarea lui CSM Ploiești nu este plătită de 4-5 luni de zile, iar clubul este în prag de desființare. De altfel, într-o situație similară se regăsesc și alte 4-5 cluburi din liga feminină și masculină de handbal din România.

Farcău, fostă golgeteră la JO 2008, a reacționat după problemele din România. Aceasta a postat pe facebook un mesaj către cei care conduc sportul din România, inscripționat pe tricou.

"Pentru toti cei care se fac responsabili de declinul sportului romanesc, pentru toti cei care au ales sa-si asocieze imaginea cu munca sportivilor de performanta, alergand doar dupa propriile beneficii, pentru toti cei care au ajuns sa conduca destinele sportivilor din Romania fara nici un fel de competenta ... Respectati-va valorile!!!", a scris Ramona Farcău pe facebook.

 "Vreți medalii, dar ne tratați ca pe niște sclavi! Respectați-ne" mesajul de pe tricoul Ramonei Farcău

Ramona Farcău, 37 de ani, a marcat 56 de goluri la JO de la Beijing, iar de-a lungul carierei a mai jucat la HC Zalău, Oltchim și HC Dunărea Brăila.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1786377624914481
Constantin Vaduva  •  15 August 2016, 06:53

Acesti politicieni dementi hoti nemernici au reusit performanta sa distruga absolut totul an romania inclusiv sportu

tihi
tihi  •  14 August 2016, 18:35

Adevarul este,ca la noi totul este in jurul banilor:ori furam tot...ba nu platim jucatorii...ba trisam la investitii...etc...dar sport si performanta nu facem...exemplu este actuala olimpiada...Veti vedea,ca diseara handbalistele noastre,vor pierde...dar ne vom mira de ce...

10204072431627928
Mircea Serban  •  14 August 2016, 14:28

...in colonii viata este grea si pentru sportivi nu numai pentru cei de pe plantatii! Privilegiul este exclusiv al proprietarilor de sclavi! As vrea sa adaugi, draga Ramona, urmatorul text: Opriti noul sclavagism!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează