SPORTURI  »  HANDBAL  »  BISTRIȚA

GALERIE FOTO Cea mai sexy antrenoare din România, mesaj manifest: „Apar tot felul de habarniști. De asta suntem în cădere liberă”

Mihaela Evi, foto: Instagram @mihaelaevi +46   FOTO
Mihaela Evi, foto: Instagram @mihaelaevi

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 17:24 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 17:55

Mihaela Evi, antrenoare de juniori la secția de handbal feminin de la Gloria Bistrița, a avut un mesaj dur privind creșterea copiilor și modul în care aceștia văd handbalul.

Ea consideră că la nivel de juniori nu ar trebui să existe termenii de „titulari” și „rezeve”, iar hanbalul a nivel de copii este la un nivel scăzut din cauza unor „habarniști”.

Mihaela Evi, foto: Instagram @mihaelaevi
Mihaela Evi, foto: Instagram @mihaelaevi
Mihaela Evi, foto: Instagram @mihaelaevi
Mihaela Evi, foto: Instagram @mihaelaevi
+42 FOTO

Mihaela Evi: „De asta suntem în cădere liberă cu handbalul”

„La copii nu există așa ceva, rezerve și titulari. Doar, eventual, jucătoare mai în formă și mai puțin în formă. Pentru că e normal, sunt copii, au perioade mai stresante la școală, perioade cu teste. D-aia suntem în cădere liberă cu handbalul, nu mai are cine să crească sănătos sportivi. Toată lumea vrea direct la senioare, sărim etape. 

Și atunci la juniori, la rădăcină, unde e cel mai important, apar tot felul de habarniști, lipsiți de orice cunoștințe. Nu mai există o scară de valori. 

Discuția e una lungă, că pot să scriu o carte. M-am gândit de multe ori să scriu tot ce trăiesc, cred că s-ar vinde bine”, a transmis Mihaela Evi pe Instagram.

Vezi și: 

Fiica unui mare dinamovist despre presupusa relație cu campionul mondial la MotoGP: „Am făcut un schimb de priviri
RELAȚIE
Fiica unui mare dinamovist despre presupusa relație cu campionul mondial la MotoGP: „Am făcut un schimb de priviri". Ce a urmat
Legenda lui Dinamo s-a despărțit oficial de fosta Miss Playboy » Fusese acuzat că a înșelat-o: „Colega lui Patrick era amanta lui!”
DIVORȚ
Legenda lui Dinamo s-a despărțit oficial de fosta Miss Playboy » Fusese acuzat că a înșelat-o: „Colega lui Patrick era amanta lui!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
handsport
handsport  •  26 Octombrie 2023, 23:25

... gsp.ro credeam ca va ocupati de handbalul românesc? ... din pacate va ocupati numai de o persoana care este antrenoare si îi prezentati fizicul ... la fel ca ???? o reclama pentru barbatii...

mishu_74
mishu_74  •  24 Octombrie 2023, 16:52

santeti voi rai. fata e desteapta, frumoasa, puternica, autonoma, sportiva...dar tot are nevoie de cateva poze pe insta ca altfel degeaba e toate ce am zis mai inainte....dar si eu cred ca ar avea succes cu cartea. o garniseste cu poze tot la a doua pagina si ar vinde-o ca painea calda. ma rog, in cazul ei ca "altceva" cald dar principalul e ca ar avea succes.

mishu_74
mishu_74  •  24 Octombrie 2023, 16:49
Postat de MaxiP pe 23 Octombrie 2023, 18:19

***? Ce am zis? Ce e asa de intolerant?

daca ai spus explicit ce i-ai face, oricat de frumos si politicos ar fi fost mesajul tau, nu are cum sa treaca de cenzura. :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează