SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Mihai Popescu: "Şi noi şi Veszprem vom juca pentru Marian Cozma"

Popescu
Popescu

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Mihai Popescu, portarul Constanţei, este mulţumit de cum au ieşit  lucrurile la tragerea la sorţi de marţi de la Viena, HCM urmînd a juca în optimile de finală ale Ligii Campionilor cu MKB Veszprem. "Vor fi două jocuri dificile între două echipe apropiate ca valoare, cu un plus de experienţă pentru ei. Sînt şanse egale, dar ei au un mic avantaj pentru jucăm partida retur la Veszprem.  Calificarea se va decide în a doua manşă a întîlnirii. Sînt sigur că vor fi două partide spectaculoase pentru că şi noi şi ei vom juca pentru Marian Cozma", a spus Popescu.
Nurhan Ali, preşedintele executiv al clubului din Constanţa, a fost prezent la Viena. "Am picat destul de bine. La acest nivel nu prea mai ai de unde să alegi. Sînt  numai echipe puternice! Sentimental sînt bucuros pentru că sîntem prima echipă din România care va juca un meci oficial cu formaţia la care a activat dragul nostru prieten, Marian Cozma. Sper că după cele două partide cea mai bună echipă să meargă mai departe", a spus Nurhan Ali.

Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (6)
 •  09 Martie 2010, 21:55
Postat de pe 09 Martie 2010, 14:36

"Vor fi două jocuri dificile între două echipe apropiate ca valoare, cu un plus de experienţă pentru ei."Popescule vai de tine...cu valori apropiate? Veszprem are un budget de 8-10 ori mai mare decat Constanta si niste jucatori care valoreaza de 6-7 ori mai mult ca si cei de la Constanta..iar de echipa sa nu mai vorbim..un grup extraordinar cei de la Veszprem ca echipa e mai tare decat Montpellier sunt sigur de asta!!! Eu o vad pe Veszprem in Final4,in dubla mansa vor fi vreo 15 g

Şi să nu uităm de antrenor! Pe banca de la Veszprem stă unul dintre cei mai buni antrenori din lume în momentul de faţă, un antrenor care la acest nivel singur poate să facă diferenţa. (Înainte să-mi zică careva că nu antrenorii joacă pe teren, trebuie să-l contrazic: la acest nivel joacă şi antrenorii!)

 •  09 Martie 2010, 15:12

Of. Veszprem va va scoate handbalul din cap. Cel putin 40 de goluri diferenta dupa cele doua manse. Mare pacat ar fi. Sper totusi sa na va umileasca foarte tare ca sa nu strice comemorarea lui Cozma.

 •  09 Martie 2010, 15:11
Postat de pe 09 Martie 2010, 14:48

gabitzule mai degraba e vai de tine decat de Mihai, poate Veszprem are mult mai multa experienta decat HCM in Liga, dar asta a spus'o si el, iar la forma de moment a HCM'ului, sunt de valori mai mult decat apropiate ..

iar la forma de moment a HCM'ului, sunt de valori mai mult decat apropiate ..:)))))) Dory ai vazut vreun meci al Veszpremului un acest sezon???? vorbesti prostii mari de tot...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează