SPORTURI  »  HANDBAL  »  SALA POLIVALENTĂ

VIDEO Nicușor Dan, anunț în privința Polivalentei » Cât timp mai au la dispoziție Rapid și CSM București până se vor muta

Foto: Nicușor Dan
Foto: Nicușor Dan

Articol de , - Publicat marti, 29 august 2023 17:18 / Actualizat marti, 29 august 2023 17:40

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat până când vor putea echipele de handbal să folosească Sala Polivalentă .

Prezent la o conferință privind organizarea competiției de gimnastică „RomGym Trophy", Nicușor Dan a explicat că Rapid și CSM București vor putea evolua în Sala Polivalentă până în vară, la închiderea sezonului care stă să înceapă.

CSM București, gata de startul în liga internă: „Lăsăm deoparte succesul din Supercupă”
CSM București
CSM București, gata de startul în liga internă: „Lăsăm deoparte succesul din Supercupă”

De asemenea, Nicușor Dan a venit și cu o altă serie de lămuriri privind patinoarul Flamaropol, explicând că achiziția pentru execuție ar putea fi finalizată în următoarea săptămână.

VIDEO. Nicușor Dan: „CSM și Rapid vor putea juca în Polivalentă până în iunie 2024”

„Realist vorbind, am putea avea o nouă sală Polivalentă în 3-4 ani. Inițial, în actuala sală Polivalentă, echipele CSM București și Rapid puteau evolua până în ianuarie, dar până la urmă termenul s-a mutat în iunie, astfel că-și vor disputa sezonul de Liga Campionilor acolo”, a spus Nicușor Dan.

„În cazul patinoarului Flamaropol, este aproape de a fi lansată achiziția pentru execuție. E o chestiune de una-două săptămâni. Expertiza a fost realizată și s-a recepționat. Acum se fac ultimele retușuri pentru documentația de atribuire pe preț de execuție. Acea expertiză a fost finalizată în urmă cu 6 luni. Probabil că sunt buruieni și alte lucruri pe acolo! 

Specialiștii garantează că structura de rezistență ține, mai puțin niște modificări care trebuie făcute la acoperiș. După cum știți, pe acoperiș va fi o platformă cu acces public”, a mai spus Nicușor Dan.

FOTO: Cum se prezintă patinoarul Flamaropol

FOTO Iosif Popescu
FOTO Iosif Popescu
FOTO Iosif Popescu
FOTO Iosif Popescu
FOTO Iosif Popescu
+45 FOTO

Citește și alte știri:

Nicușor Dan, prima reacție după atacurile și jignirile lui Gigi Becali: „E dreptul la opinie. Relația cu clubul este corectă”

Nicușor Dan, detalii de ultimă oră despre o nouă sală polivalentă în București: „La meciurile de fotbal tot cartierul este blocat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează