SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL PE PLAJĂ

Celebra cântăreață care a intervenit în „scandalul bikini” de la Europene: „Plătesc eu amenzile în locul vostru”

Echipa națională de handbal pe plajă a Norvegiei a renunțat la bikini în favoarea pantalonilor scurți +16   FOTO
Echipa națională de handbal pe plajă a Norvegiei a renunțat la bikini în favoarea pantalonilor scurți

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 10:33 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 11:18

Cântăreața de muzică pop Pink (41 de ani), pe numele ei real Alecia Beth Moore, a intervenit în scandalul iscat la Europenele de la Varna, cu privire la echipamentul purtat de echipa națională feminină de handbal pe plajă a Norvegiei.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Federația Europeană de Handbal a amendat naționala de handbal pe plajă a Norvegiei pentru „echipament neadecvat” la Europenele de la Varna.

În finala mică a CE 2021, de la Varna (Bulgaria), handbalistele norvegience au apărut pe plajă purtând pantaloni scurți în loc de bikini. Regulamentul a fost astfel încălcat, iar amenda s-a ridicat la 1.770 de dolari (177 dolari / jucătoare).

Echipamentul ”neregulamentar” al Norvegiei, cu șort
+12 FOTO

Pink, dispusă să achite amenzile dictate de Federația Europeană de Handbal 

În scandal a intervenit și cântăreața Pink, care s-a declarat dispusă să plătească amenzile primite de jucătoare. Pink vede regulile Federației Europene ca fiind „foarte sexiste”.

„Sunt foarte mândră de echipa norvegiană de handbal pe plajă pentru că a protestat împotriva regulilor foarte sexiste cu privire la uniforma lor. Federația Europeană de Handbal ar trebui să fie amendată pentru sexism. Aș fi fericită să plătesc amenzile în locul vostru, țineți-o tot așa”, a scris Pink pe Twitter.

Și președintele Federației Norvegiene de Handbal, Kare Geir Lio, le-a luat partea sportivelor: „Cel mai important lucru este să ai echipamente cu care sportivii să se simtă confortabil”, a declarat acesta Agenției France-Presse. Acesta a mai subliniat că sprijină demersul întreprins de jucătoarele din naționala de handbal pe plajă și că va milita în continuare pentru schimbarea regulamentului.

Pink // foto: Instagram @ pink
+12 FOTO

Citește mai multe știri din sporturi:

Cerută în căsătorie de antrenor, imediat după eliminarea de la Jocurile Olimpice: „Oh, Doamne!”

Surpriză la Jocurile Olimpice: Naomi Osaka, eliminată prematur la Tokyo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Iulie 2021, 22:00
Postat de steaua.libera pe 27 Iulie 2021, 15:34

Bune sau rele, sexiste sau nu, legile si regulile trebuie respectate! Pana se schimba trebuie sa le respectam asa cum sunt! Sportivele stiau de regula inca de la inceput. Daca erau foarte ofensate trebuiau sa declare forfait.

bravo, excelente observatiile. ca sa nu mai zicem ca doar la finala mica s-au prezentat norvegiencele in pantaloni scurti, banuies ca pana atunci au jucat in bikinii aia. dar le-a apucat feminismul exact la finalul competitiei. plus ca ma indoiesc ca ni s-au prezentat complet faptele, trebuie sa fie altceva in spatele amenzilor. Eu in 2012 am avut cateva bilete la Olimpiada de la Londra ( mi le-am cumparat mai precis) , printre care si la volei pe plaja. a fost o seara rece de vara , iar jucatoarele Braziliei si Cehiei parca aveau egari sau colanti pana la glezne si bluze cu maneca lunga. era in seara cand Usain Bolt a luat aurul la 100 m. se pot verifica usor astea. si nu imi aduc aminte de sanctiuni, desi mai aveau putin sa poarte si fular fetele alea

cneius
cneius  •  27 Iulie 2021, 16:05

Bineinteles cenzorii de aici au considerat ca "Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor." Nu am folosit nimic de genul mentionat de ei

cneius
cneius  •  27 Iulie 2021, 15:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează