SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  TENIS

Surpriză la Jocurile Olimpice: Naomi Osaka, eliminată prematur la Tokyo

FOTO: Guliver/GettyImages +10   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 10:06 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 10:24

Japoneza Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA) a fost eliminată surprinzător în optimile probei feminine de tenis de la Jocurile Olimpice, fiind învinsă de Marketa Vondrousova (Cehia, 22 de ani, 44 WTA), scor 1-6, 4-6.

Favorita gazdelor și cea care a aprins flacăra olimpică la Tokyo a fost învinsă fără drept de apel, după un meci care a durat o oră și 10 minute.

Vondrousova, cea care învins-o în turul precedent pe Mihaela Buzărnescu, a început tare primul set și a condus cu 4-0, scor la care Osaka a câștigat singurul game din meci. Ulterior, jucătoarea din Cehia a forțat și a mai luat două game-uri, câștigând setul.

Setul secund a fost mai echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-4. Vondrousova a făcut 5-4 și a forțat, reușind sâ facă break-ul și să obțină calificarea.

În acest moment, jucătoarea cel mai bine clasată rămasă în proba feminină este Elina Svitolina (locul 6 WTA).

Citește mai multe știri de la Jocurile Olimpice:

Camelia Potec a vorbit pentru GSP, imediat după finalele lui Popovici și Glință: „David, extraordinar! Robert, sub așteptări”

România a rămas fără reprezentante în competiția de tenis! Niculescu și Olaru, eliminate dramatic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Iulie 2021, 22:02
Postat de simplusport pe 27 Iulie 2021, 13:29

Surpriza e doar pt voi si neica nimeni in ale tenisului. Vondrousova a jucat o finala de slam. Are un joc f incomod si inteligent. A tot fost accidentata altfel era de mult in top 10 sau chiar top 5

ei lasa ca una cu o finala de Grand Slam( si aia pe zgura) nu era favorita contra unei cvadruple castigatoare de Grand Slam, toate pe hard ! tinand cont de suprafata pe care se joaca la Tokyo.

simplusport
simplusport  •  27 Iulie 2021, 13:29

Surpriza e doar pt voi si neica nimeni in ale tenisului. Vondrousova a jucat o finala de slam. Are un joc f incomod si inteligent. A tot fost accidentata altfel era de mult in top 10 sau chiar top 5

adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Iulie 2021, 11:32

Da, unde o fi baiatul care ne explica ieri cum titlul e deja adjudecat de Osaka, fiindca, vezi bine, toate se retrag din calea ei? Ca asa-i scenariul, desigur. Evident, teoria conspiratiei nu se da batuta niciodata: daca iese, "v-am zis eu", daca nu, tacere totala pana la proxima teorie. Care poate aparea repede si face uitata gafa precedenta. Asta e, mergem inainte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează