SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NATIONALA

Oltchim a învins la Braşov cu 49-22

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea, a învins cu 49-22 (26-10) pe Rulmentul Braşov într-un meci restanţă din etapa a 18-a a Ligii Naţionale.

Campioanele au făcut spectacol în faţa ultimei echipe care a reuşit să învingă Oltchimul în campionat: 41-36 sezonul trecut.

De atunci însă, Oltchim a adunat 29 de victorii consecutive. Antrenorul Radu Voina a încercat să-şi menajeze cîteva jucătoare, Maier, Neagu, Ungureanu şi Luca fiind folosite foarte puţin. Nechita şi Stanca au marcat cele mai multe goluri pentru Vîlcea, cîte 11 fiecare, iar de la Braşov a ieşit în evidenţă fosta jucătoarea de la Vîlcea, Roxana Cherăscu. "Între Oltchim şi restul echipelor din Liga Naţională e o diferenţă enormă. Nu văd în următorii ani, dacă Oltchim îşi va păstra lotul, să mai piardă vreu joc", a declarat Mariana Tîrcă, antrenoarea Rulmentului.

 Rulmentul 22 (10)
Cherăscu 9, Pătuleanu 6, Simion 3, Abramiuc 2, Bratu 2. Antrenor: Mariana Tîrcă
Oltchim 49 (26)
Nechita 11, Stanca 11, Manea 5, Şimkute 4, Vizitiu 4, Puşcaşu 4, Neagu 3, Lecuşanu 3, Luca 2, Fiera 1, Beşe 1. Antrenor: Radu Voina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  09 Martie 2010, 00:33

gresit de cand a venit tarca brasovul a castigat un singur meci.rusine femeie ai distrus o echipa pentru ambitia ta persolala si ca sa nu-ti ia astia casa de la primarie.cine stie ,stie

 •  08 Martie 2010, 16:54

bravo fetele suntem mandri de voi , urmeaza hypo sa fie batuta

 •  08 Martie 2010, 16:08

La Constanta sunt implicate autoritatile cam ca la noi, la toate sporturile, numai ca acolo toate echipele sunt in fata, ba chiar la volei masc si handbal masc sunt pe primul loc. Problema e ca la Brasov sunt implicate autoritatile doar din gura, iar banii merg aiurea. De exemplu, marea echipa de handbal masc sta numai la hoteluri de 5 stele in deplasari si sunt cea mai varza echipa din handbalul masc romanesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close