SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/ OLTCHIM

Oltchim se pregăteşte de debutul în Ligă » Radu Voina: ”Ne trebuie victoria pentru a lua o opţiune la calificare”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 13:29

Radu Voina, antrenorul echipei Oltchim Rîmnicu Vîlcea, a declarat că adversara de vineri, Buxtehuder SV, nu trebuie subestimată şi că îşi doreşte o victorie pentru ca formaţia vîlceană să ia o opţiune în vederea trecerii de faza grupelor Ligii Campionilor.

"Noi am jucat cu Buxtehuder la turneul amical de la Bad Urach, dar una sînt partidele de pregătire, alta cele oficiale. S-au jucat numai reprize de 15 minute, a fost altceva. În plus, nu au avut tot lotul la acest turneu amical. Oricum, Buxtehuder are o echipă muncitoare, care se bate pentru fiecare minge. În opinia mea şi Dinamo Volgograd şi Itxako îşi fac planul de calificare cu două puncte în Germania, aşa ar trebui să facem şi noi. Ne trebuie victoria la debut pentru a lua o opţiune la calificare. Se va juca într-o sală mare, presiunea va fi importantă dacă sala se va umple", a spus Voina, potrivit mediafax.

Tehnicianul campioanei a precizat că principalul adversar în luna octombrie va fi oboseala. "Jucăm zece meciuri în octombrie. Dacă mai puneţi la socoteală deplasările, vom avea un program extrem de încărcat, practic fetele nu vor prea da pe acasă. Oboseala este principalul nostru adversar, dar trebuie să gestionăm bine situaţia, să ne concentrăm şi să nu facem paşi greşiţi", a spus el.

Lotul complet care va fi înscris pe foaia de joc a meciului cu Buxtehuder este următorul:
Talida Tolnai, Sanela Knezovici - portari
Valentina Ardean, Yeliz Ozel, Oana Chirilă, Marija Jovanovic, Aurelia Brădeanu, Ekaterina Vetkova, Ionela Stanca, Oana Manea, Iulia Curea, Iulia Managarova, Adina Fiera, Patricia Vizitiu, Ramona Farcău şi Adriana Nechita - jucătoare de cîmp.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Rîmnicu Vîlcea, va juca, vineri, la Hamburg primul meci al Grupei D a Ligii Campionilor, în faţa formaţiei Buxtehuder.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
dorindeva
dorindeva  •  30 Septembrie 2011, 21:41

@ kunaguero91 Cata dreptate ai avut prietene in privinta lui Vizitiu "ai mingea, da la poarta" Sa nu uitam ca handbalul se joaca pe goluri. Sa-i multumim Patriciei Vizitiu pentru ca stie sa traga la poarta daca este lasata sa joace.

fanecfr
fanecfr  •  30 Septembrie 2011, 18:54

le vedem pe fete undeva?????

angeladeva
angeladeva  •  30 Septembrie 2011, 11:19

@ceaiuri:este pacat sa spui ca unul ca dorindeva sa comenteze alte sporturi. El este printre putinii romani care s-au aflat in sala langa fete in Danemarca in decembrie 2010 , in 15 mai 2010 la Bucuresti la finala cu Viborg, in 13 martie la Podgorica la meciul cu Buducnost, la fiecare etapa de Champions League in sala din Vilcea. Rar vezi un om cu atatea cunostinte despre handbal. Daca in tara asta ar fii mai multi de dorindeva, sportul ar avea de castigat comentarii frumoase si obiective, iar sportivii ar avea suporteri care nu ii injura in timpul meciurilor. Scopul principal al unui suporter adevarat este sa isi incurajeze echipa la greu, si sa se bucure cu echipa la victorii HAI OLTCHIM !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează