SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

OPINIE - Ce campionat de handbal avem :) Trei EGALURI într-o etapă, cote fabuloase la pariuri! „M-am săturat să trăiesc în lumea asta mizeră. Îmi vine să emigrez!”

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2019 21:36

Niciunde nu se întâmplă ca în România! Un antrenor de la o echipă importantă din campionatul național de handbal masculin declară: „M-am săturat să trăiesc în lumea asta mizeră. Îmi vine să emigrez!”. Totul s-a întâmplat după ce în doar o singură etapă s-au înregistrat trei egaluri.

Știți reclama aia la o casă de pariuri cu „Ce faceți voi aici? / Matematică, probabilități! / Ce matematică faceți voi, că probabil nu o înțeleg eu? / Păi, hai să vedem! Cât fac 1,65, înmulțit cu 1,85, că marchează ambele, cu 2,20, pauză/final, cu 3,45?  / Este egal cu 23,16! / Și totul înmulțit cu 50 de lei, că noi nu facem matematică pe degeaba!”?

Cam asta se întâmplă prin arbitrajul românesc la handbal, numai că la cote mult mai mari! Toată lumea îi arată cu degetul pe „oamenii în negru”. Ei taie și spânzură pe semicerc, desigur, cu voia și cu știința marilor conducători!

Miercuri, în penultima etapă a Ligii Naționale masculine, din cele 6 partide disputate, trei s-au încheiat egal! Am căutat în toate marile campionate din handbalul european și, în acest sezon, acest lucru nu s-a întâmplat niciunde!

Și ajungem la vorba reclamei! Știți cât fac 8.50 înmulțit cu 10.50 și apoi cu 9.00? Vă spunem noi, să nu mai pierdeți vremea: 803,25!!! Și dacă nu faceți matematică pe degeaba, înmulțit totul cu 100 de lei sau cât vă ține punga.

Egaluri care nu ajută pe nimeni

Steaua a terminat la egalitate la Buzău, cu nou-promovata CS HC Buzău, 23-23. Vicecampioana României avea neapărat nevoie de victorie pentru a spera la un loc cât mai sus în play-off. A condus și la patru goluri avantaj, dar oamenii de handbal spun că pe final a venit un vânt dinspre Turda! Și că toate deciziile au fost pro-Buzău. S-a terminat X, un rezultat care îi încurcă și pe buzoieni și pe Steaua. Dar cota aia de la pariuri, 10.50, nu vă face cu ochiul?

Un alt meci în care „fluierașii” au condus exemplar meciul spre un rezultat de toți așteptat, a fost la Focșani cu Poli Timișoara, 28-28. Un meci fără miză pentru gazde, ci doar pentru oaspeți. Au fost răsturnări spectaculoase, dar totul s-a decis pe final. Întâmplător s-a ajuns ca să se dicteze un 7 metri cu 4 secunde înainte de final! Marjanovici a egalat pentru Timișoara și iar a făcut fericiți niște „oameni”

Și derbyul etapei, CSM București-HCD Constanța s-a terminat tot egal, cum îi stă bine unui meci important. Și aici CSM București a condus cu 22-20, dar aici au fluierat maeștrii rezultatelor de egalitate. Observatorul Ghiocel Bejenariu s-a băgat și el în seamă și a fluierat un time-out pentru CSM, deși mingea nu ajunsese în posesia gazdelor. Dar până la urmă a ieșit X-ul cel de toate zilele. Și iar mulți au fost fericiți.

Antrenorii nu mai suportă: „M-am săturat”

Când vorbești cu antrenorii despre aceste întâmplări, toți îți spun același lucru: „M-am săturat să trăiesc în lumea asta murdară! Ne păcălim singuri. De asta am ajuns cu echipa națională în mocirla în care am ajuns! Sincer, îmi vine să plec din țară! Tot handbalul românesc e putred. DNA-ul ne mai poate salva doar”.

Nu o să dezvăluim numele tehnicianului, pentru că FRH are comisii abilitate care abia așteaptă să dea amenzi și suspendări. Doar trebuie făcut bugetul, sursele proprii de venit, pentru premiile conducerii federației.

P.S. Tot oamenii de handbal vorbesc de faptul că arbitrii de la partida CSM Bacău-CSU Suceava trebuie aspru sancționați! Păi cei doi nu au fost în stare să scoată și ei un rezultat de egalitate? Ar fi fost al patrulea într-o etapă. Un record mondial care era imposibil de egalat de orice alt campionat din lume. Cu toate vedetele și handbaliștii lor de 5 stele. Că handbal ca în Românica nu se joacă nicăieri!

Citește și:

Plecare importantă de la CSM București! Paula Ungureanu și-a reziliat contractul: „E momentul să mă îndrept către un alt proiect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ceaiuri
ceaiuri  •  29 Martie 2019, 09:56

mariane ai dat cu stangu in dreptu(ca la fotbal)aici nu ai cum sa aranjezi niste egaluri(la fotbal poti da 11m in ult min si gata)dar aici e vb de 60min de alergat si de echipe valoric egal

thiem
thiem  •  28 Martie 2019, 12:53
Postat de nefertem pe 28 Martie 2019, 08:32

Tot mai simplu la fotbal. "Imprumuta" A pe B, la B nu joaca "jucatorul ala problema" fix meciul asta, ceilalti jucatori stiu ce au de facut, gata, s-a rezolvat. Fara arbitri. Cica e si legal.

Nu e nimic nelegal, Bayern a imprumutat cu 6 milioane de euro Borussia Dortmund acum cativa cand aveau probleme financiare. Pana la urma si daca cumperi jucatori sau jucatori poti sa nu iti respecti integritatea. Adu si niste dovezi, pentru orice ce spui.

787085104736367
Chivu Cornel Mihaita  •  28 Martie 2019, 09:48

Buna ziua, Am vazut meciul de la Buzau . Arbitrii au fost praf cu greseli si de o parte si de cealalta Faza litigioasa in minutul 58 cand Buzaul conducea cu un gol si a aparat portarul arbitrul intorcand minge la 9 metrii si apoi au egalat cei de la Steaua . Lea tremurat fluierul in gura arbitrilor se distanta la 2 goluri Buzau . Toata lumea din handball era involburata de deciziile arbitrului cu tot cu echipa de fete Gloria Buzau . Per ansamblu arbitraj pro Steaua

Vezi toate comentariile (10)
Comentează