SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID, CAMPIOANA ROMÂNIEI

VIDEO Party în Giulești » Handbalistele de la Rapid au sărbătorit alături de 3.000 de fani câștigarea titlului în Liga Florilor

Articol de - Publicat duminica, 29 mai 2022 22:37 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 23:45

Rapid este campioana României din acest sezon la handbal feminin, după 35-27 în ultima etapă cu SCM Rm. Vâlcea. Handbalistele au petrecut alături de aproximativ 3.000 de suporteri pe stadionul „Giulești” primul titlu după 19 ani.

  • Rapid va reprezenta România în grupele următorului sezon din Liga Campionilor la handbal feminin
  • CSM București ar putea evolua în grupe doar prin prisma unui wildcard primit din partea EHF.
Mesaj acid, după ce s-a răzbunat pe CSM București și a luat titlul cu Rapid: „Mă bucur că am primit acel șut în fund!”
Rapid, campioana României
Mesaj acid, după ce s-a răzbunat pe CSM București și a luat titlul cu Rapid: „Mă bucur că am primit acel șut în fund!”

Delegația Rapidului s-a întors de la Râmnicul Vâlcea după ce au cucerit al 7-lea titlu din istorie. Așteptate la intrarea stadionului „Giulești” de aproximativ 3.000 de fani, fetele antrenate de Carlos Viver au dat startul petrecerii alături de ultrași chiar pe gazon. 

Ultrașii au „incendiat” peluza stadionului și au cântat alături de jucătoare minute în șir. La final, în aer au fost lansate și artificii. 

Pe stadion a fost prezentă și Valentina Caciureac, președinta CS Rapid, care a fost sărbătorită de fani. Aceasta va ieși la pensie după 45 de ani petrecuți la club.

„Sunt fericită că 45 de ani am făcut parte din familia Rapid. Mă bucur că am adus titlul de campioană aici. Vă mulțumesc că ați fost alături de noi!”, a declarat Caciureac.

Carlos Viver, după titlul cucerit cu Rapid

Antrenorul spaniol Carlos Viver (49 de ani) a rezumat sezonul de titlu în trei cuvinte: „incredibil, vis și meritat”.

„E un vis, la începutul sezonului nu credeam că putem câștiga titlul, suntem foarte fericiți. Cred că trebuie să le felicit mai întâi pe jucătoare, au făcut o treabă extraordinară. Trebuie să fim conștienți că în noiembrie am devenit lideri și în ianuarie eram la un punct de CSM. Ne-am luptat timp de zece etape să păstrăm poziția de lideri. 

Cred că suntem niște câștigători îndreptățiți ai acestui campionat și fetele merită din plin acest premiu. Nu ai cum să câștigi un campionat fără presiune. E un campionat puternic cu echipe bune, nu are cum să nu existe presiune. Echipa nu avea prea multă experiență în astfel de situații, iar această experiență le va ajuta foarte mult în viitoare. 

În vestiar le-am spus că trebuie să creștem în apărare, erau unele chestii de reglat. Nu mi-a păsat deloc ce se întâmpla la București, nu am urmărit scorul. Tot ce-mi păsa era ce se întâmplă cu echipa mea, era în mâinile noastre. Va fi o zi lungă pentru noi, vom sărbători cum se cuvine. Apoi avem nevoie de un pic de pauză, eu trebuie să merg acasă, să petrec timp cu familia, pentru că ne-am văzut foarte puțin în acest an. 

Trebuie o mică deconectare, la fel și pentru jucătoare. Trei cuvinte pentru a descrie ce s-a întâmplat: incredibil, vis și meritat. Meritam acest titlu”, a pus Carlos Viver, antrenorul campioanei Rapid. 

+21 FOTO

VIDEO Rapid a sărbătorit în stil mare titlul din „Liga Florilor”

Citește și alte știri din handbal: 

Minaur Baia Mare, învinsă tur-retur de Naerbo în finala EHF European Cup
EHF European Cup
Minaur Baia Mare, învinsă tur-retur de Naerbo în finala EHF European Cup
Replică acidă pentru Cristina Neagu: „Dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte. Nu, nu e Gigi Becali”
CSM BUCUREȘTI
Replică acidă pentru Cristina Neagu: „Dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte. Nu, nu e Gigi Becali”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
CSRAPID1923
CSRAPID1923  •  30 Mai 2022, 10:16

Echipa, Respect, Umilință, Muncă! este baza Fenomenului Rapid. Unic în România, unic în Europa. Mulțumesc Rapid. Mulțumesc Echipei de handbal feminin Rapid București. Felicitări și de mâine munca continuă. Danci Dragoș.

cris4co
cris4co  •  30 Mai 2022, 00:03

Felicitari Fetelor! Forza Rapid! Sa vina Liga Campioanelor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează