SPORTURI  »  HANDBAL  »  MĂGURA CISNĂDIE-ROCASA GRAN CANARIA

Patru goluri de recuperat » Măgura Cisnădie are o misiune complicată cu Rocasa Canaria

Articol de - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 12:19

Măgura Cisnădie s-a calificat sezonul trecut în grupele Cupei EHF după ce a remontat o înfrângere la 5 goluri. Acum are de recuperat una la 4 lungimi.

Măgura Cisnădie vizează a doua calificare consecutivă în grupele Cupei EHF. Pentru acest lucru sibiencele trebuie să refacă diferența de 4 goluri la care au pierdut în meciul tur, din Spania, 24-28. Meciul va avea loc duminică, de la ora 18:00.

„Am avut parte de un arbitraj total ostil în Spania. Inclusiv ultimul gol a fost marcat din semicerc. Am avut un 7 metri clar la Ada Moldovan, dar nu ni s-a dat, tot în ultimele minute. Nu mai comentez însă acum, vreau să întoarcem rezultatul pe teren propriu. Putem dacă vom juca exact și fără să mai facem la fel de multe greșeli tehnice ca în disputa tur", a declarat antrenorul Alexandru Weber.  

Sezonul trecut, Cisnădie s-a calificat în grupe după ce au trecut de echipa rusă Zvezda Zvenigorod în turul 3. 

„Și atunci, am pierdut în Rusia la 5 goluri diferență, dar am revenit și am câștigat acasă la 6. Asta în condițiile în care la pauză scorul era egal!", a mai spus tehnicianul sibian.  

Roxana Gatzel (39 de ani), fosta componentă a naționalei României, vicecampioană mondială și medaliată cu bronz european,  va reveni azi pe teren, după o operație suferită la călcâiul lui Achile. Roxana vrea să-și ajute echipa să se califice în primăvara europeană. Sunt probleme însă cu brazilianca Jaqueline Anastacio, care este incertă, dar și cu Adriana Crăciun Țăcălie. 

Cu siguranță nu vor evolua Tatian Smbatian și Cynthia Tomescu, ambele accidentate.

Meciurile echipelor românești în cupele europene 

FEMININ 

Liga Campionilor, sâmbătă 
14:00 Rostov Don-CSm București  
18:00 SCM Rm. Vâlcea-Brest Bretagne 

Cupa EHF, duminică 
17:00 Corona Brașov-Gloria Bistrița (în tur: 25-27) 
18:00 Măgura Cisnădie-Rocasa Gran Canaria (în tur: 24-28) 

MASCULIN 

Challenge Cup, sâmbătă 
17:00 ZRHK Dobele (Letonia)-Potaissa Turda 

Vezi și:

ROSTOV - CSM BUCUREȘTI // De la ruși vin punctele » „Tigroaicele” au misiune grea în fața finalistei Ligii Campionilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează