SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Pero Milosevici lasă Poli Timișoara după 6 ani! Muntenegreanul preia HC Buzău

FOTO SCM Poli Timișoara
FOTO SCM Poli Timișoara

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 13:06

Tehnicianul care a câștigat cu echipa de pe Bega Cupa României în 2019, părăsește Timișoara. El îi ia locul lui Eliodor Voica la Buzău

Au început mișcările de trupe în Liga Zimbrilor. Acum, că s-a aflat că nicio echipă nu va retrograda, se fac schimbări majore, atât pe băncile tehnice, cât și în loturi. La capitoul antrenori, prima echipă care a anunțat schimbarea băncii tehnice este HC Buzău. Locul 13 în momentul înghețării campionatului, Buzăul a reușit o mutare surprinzătoare. L-a adus de la Timișoara pe Pero Milosevici (58 de ani), muntenegreanul care pregătea Poli din 2014! Sătul probabil de promisiunile financiare neonorate la echipă, Pero a ales să plece și a semnat cu HC Buzău un contract valabil pe două sezoane. El îi ia locul lui Elidor Voica, fostul selecționer al României. Poli Timișoara și-a pierdut în această pauză competițională și golgeterul, sârbul Filip Marjanovici semnând deja cu CSM Focșani.

Voica spre CSM București?

Sunt zvonuri că fostul mare internațional, care în carieră a mai antrenat pe Dinamo, Știința Bacău, Uztel Ploiești va ajunge la CSM București. Eliodor Voica a mai antrenat CSM în sezonul 2014-2015. El ar urma să-i ia locul lui Dan Anca, cel care a pregătit CSM după plecarea portughezului Paulo Pereira. 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează