SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Petrecere la piscină pentru jucătoarele de la CSM București » Au sărbătorit 3 zile de naștere!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 20:11

Cristina Neagu a împlinit azi 31 de ani și a sărbătorit alături de colegele sale de la CSM București.

Alături de Cristina au fost celebrate și Itana Grbic și Andrea Lekic, care își vor aniversa în curând zilele de naștere. Itana împlinește 23 de ani pe 1 septembrie, iar Andrea 32 pe 6 septembrie.

Handbalistele au mers la piscină unde s-au distrat pe cinste și au realizat multe filmulețe pe care le-au postat pe Instagram.

Singura care a lipsit a fost Nora Mork, jucătoarea lui CSM s-a accidentat în minutul 31 al Supercupei României, de la Brașov, SCM Rm. Vâlcea-CSM București 23-29. Ea și-a rupt ligamentul încrucișat la genunchiul stâng, accidentare care ar putea însemna finalul carierei.

VEZI ȘI:

CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA 29-23, SUPERCUPA ROMÂNIEI // Crina Pintea, desemnată MVP: „La un moment dat aveam toată echipa în spate!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează