SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - GYOT

Pregătiri pentru marele meci cu Gyor! Cristina Neagu le-a pus gând rău maghiarelor: "Cunoaștem bine adversarul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 17:22

Cristina Neagu abia așteaptă meciul du Gyor ETO din semifinalele Ligii Campionilor. Interul stânga al celor de la CSM București dă asigurări că fetele vor da tot ce pot pentru a ajunge din nou în finală. 

"Obiectivul major ar fi să învingem Gyor în semifinale, după care, ajunşi într-o finală de Liga Campionilor, orice se poate întâmpla. Ne dorim mult, ne-am pregătit, cunoaştem echipa Gyorului, pentru că am jucat de două ori împotriva lor în acest sezon.

Cred că a fost un sezon greu şi pentru Gyor. Au multe jucătoare accidentate, poate că dacă am fi avut mai multă stabilitate în joc, aş fi spus că suntem favorite. Aşa, şansele sunt egale, cu un mic avantaj Gyor, datorită faptului că joacă acasă.

Ca de fiecare dată, când se joacă în acest sistem Final Four am un sentiment bun. Tot ce vă pot promite vouă şi oamenilor care ne urmăresc este că vom da totul la momentul meciului. Şi vă daţi seama că ne dorim să ieşim învingătoare, dar într-o asemenea partidă orice se poate întâmpla", a spus Neagu conform TV Telekom Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează