SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-BRAZILIA 25-22

Președintele FRH laudă tactica lui Ryde și trage un semnal de alarmă: "Noi, familia handbalului, avem probleme"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2015 23:21

Alexandru Dedu, președintele FRH, a lăudat tactica folosită de Tomas Ryde, selecționerul României, după calificarea în "sferturi" în fața Braziliei, scor 25-22.

"Am trăit foarte intens meciul, am crezut permanent în fetele astea. M-a bucurat foarte tare că am arătat ca o echipă, Cristina nu a fost într-un moment foarte fast în repriza a doua, dar a fost ridicată de echipă.

Adversarele s-au apropiat și la un gol, dar fetele noastre n-au cedat nici o clipă. Asta arată că sîntem puternici. E excepțional de important ca toate fetele să aibă tot ce au nevoie.

A fost un meci excepțional de bine pregătit tactic, iar asta adăugat la calitatea fetelor, la puterea de sacrificiu. Am scos din competiție campioana mondială", a spus Dedu la Dolcesport.

Președintele Federației n-a uitat nici în aceste clipe frumoase de problemele cu care se confruntă handbalul românesc și ne-a reamintit de ele.

"Cred că e un moment propice pentru a face un apel către tot ce înseamnă Românie handbalistă: împreună putem să facem lucruri minunate și nu mai trebuie decît un pic de răbdare, înțelepciune, să nu ne aventurăm prea mult în declarații înainte de un meci.

Noi, familia handbalului, avem probleme, dar e bine să le discutăm între noi, să încercăm să fim mai buni, să facem un pas în față. Criticile fac parte din joc", a adăugat Dedu.

"Danemarca e o forță, jucăm la ele acasă, mi-a plăcut f mult răspunsul Paulei, să ne bucurăm în seara asta, e un mare moment pentru handbalul românesc. Sperăm la ce e mai bun, fetele au arătat că pot s-o facă" Alexandru Dedu despre viitoarea adversară a României

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  14 Decembrie 2015, 03:13

Au reusit sa faca ce a trebuit, cand a trebuit. Sau le-a iesit. Important e rezultatul, iar rezultatul e mare, ma bucur. Fetele merita toate felicitarile. "Pentru noi jucam", mai, mai, mai...

749913671784643
Razvan Marcel  •  14 Decembrie 2015, 00:07

Dom Tadici a fost timpul tau,nu ai facut nimik,lasam pe altu,sa faca ceva cu nationala,si va face,daca ar aduci niste jucatoare care au castigat aurul la tineret,pe langa Neagu

kryi
kryi  •  13 Decembrie 2015, 23:41

O singura intrebare ma macina: Ce mai spui acuma domnule Tadici de aceasta performanta cu o echipa in formare?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează