SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO

Prima mare surpriză la Euro 2020! Croația a învins Ungaria 24-22

Croatele se bucură după victoria surpriză de la Euro FOTO: Stanko Gruden / kolektiffimages
Croatele se bucură după victoria surpriză de la Euro FOTO: Stanko Gruden / kolektiffimages

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 23:09 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 23:30

Spiritul de luptătoare al croatelor a ieșit în evidență: Croația a învins Ungaria 24-22. Joc excelent în apărare și într-o grupă cu Serbia și Olanda, Ungaria poate pleca acasă din faza grupelor!

Primul șoc cu adevărat la Campionatul European de handbal feminin! Croația a învins Ungaria cu 24-22 într-un final nebun pentru ambele echipe. De la 19-19 în minutul 46, Croația a jucat mult mai bine. Valentina Blazevici, centrul care evoluează în România, la Măgura Cisnădie, a adus multă claritate în jocul echipei sale.

Ungaria are doi antrenori principali pe bancă, cei doi tehnicieni de la Gyor, respectiv Ferencvaros Budapesta: Danyi Gabor și Elek Gabor. Nu a fost însă de ajuns. Joc extrem de slab pentru maghiare care într-o grupă grea cu Olanda și Serbia, ar putea pleca acasă după faza grupelor! Disputa directă dintre Serbia și Olanda s-a amânat, după două teste pozitive de COVID-19 în tabăra sârboaicelor.

Debut cu stângul pentru Kim Rasmussen

În grupa A, considerată și cea mai echilibrată, Franța a trecut de Muntenegru, 24-23. Debut cu stângul pentru danezul Kim Rasmussen pe banca muntenegreană. Asta deși Muntenegru a condus mare parte din timp, chiar și la 5 goluri diferență! Franța a tranșat meciul în ultimele 10 minute, înscriind la 18-20 de patru ori consecutiv.

REZULTATELE ZILEI

Grupa A: Franța-Muntenegru 24-23, Danemarca-Slovenia 30-23. 
Grupa B: Ungaria-Croația 22-24, Olanda-Serbia amânat.

Cine e Polonia, adversara României din al doilea meci de la Campionatul European de handbal: au venit fără cele două vedete

Să nu repetăm contraperformanța din 1998! Ce ar însemna o înfrângere în meciul cu Polonia

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează