SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Primul caz de Covid-19 în handbalul românesc! O jucătoarea de la Dunărea Brăila e infectată

Tamires Morena Lima, pivotul de la Dunărea Brăila, în mijlocul imaginii, în tricoul Braziliei, foto: Guliver/gettyimages
Tamires Morena Lima, pivotul de la Dunărea Brăila, în mijlocul imaginii, în tricoul Braziliei, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2020 19:50

Tamires Morena Lima, pivotul de la Dunărea Brăila, a contactat virusul acasă, în Brazilia. Jucătoarea este în Rio de Janeiro acum. 

Tamires Morena Lima este prima jucătoare din handbalul românesc care este infectată cu coronavirus. Brazilianca a contactat virusul acasă, ea fiind plecată din luna martie. Oficialii Dunării Brăila, la care Tamires Morena este legitimată, nu au vrut să comenteze știrea, dar au confirmat faptul că știrea este adevărată.

Tamires Morena Lima (26 ani) este componentă a naționalei Braziliei, cu care a obținut deja calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo după câștigarea Jocurilor Panamericane. Pivotul brazilian a fost foarte acidă la adresa FRH când forul condus de Alexandru Dedu a stabilit ca Liga Națională să se reia și echipele erau obligate, la acel moment, să joace 10 partide în 22 de zile. 

„Rușine. Este păcat că Federația Română de Handbal pune banii în fața vieții și a sănătății noastre! Este ridicolă ideea de a juca 10 partide în 22 de zile în mijlocul unei crize mondiale: Covid19 . Trebuie să ne opunem, să arătăm lumii protestul nostru împotriva acestui lucru” 
- Tamires Morena Lima pe Instagram

Primul caz de Covid-19 în handbalul românesc! O jucătoarea de la Dunărea Brăila e infectată

Dunărea Brăila intenționa să o cheme pe jucătoare în această lună pentru a relua pregătirile, având programat primul joc oficial pe 16 iunie, în Cupa României, cu SCM Rm. Vâlcea. Acum, practic e imposibil ca brazilianca să mai vină în România, într-un termen relativ scurt. 

Citește și alte știri din handbal

Ziua și scenariul la FRH » Dinamo a răbufnit din nou: „Federația și-a pierdut echidistanța în detrimentul altor interese”

Scene desprinse din schițele lui Caragiale la ședințele Consiliului de Administrație din handbal: „Noi votăm ceva, pe site apare altceva!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mgexpert
mgexpert  •  06 Mai 2020, 10:03

..dragă Morena, concentrează-te pe Bolsonaro.. E pericol public..

1391972634181505
Adrian Popescu  •  06 Mai 2020, 00:59

Domnule Ursescu un nou material in care incercati manipulari in handbalul romanesc. Stiti ceva? Tot Dedu este presedinte

941682695852174
Sandu Sorin-Laurian  •  05 Mai 2020, 21:34

ca sa nu mai comentam si ridicolul titlului...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează