SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRELIMINARIILE CE 2012

Radu Voina la Radio GSP: "Să nu ne inflamăm mai mult decît e cazul. E o victorie normală!"

Radu Voina antrenorul naţionalei feminine de handbal
Radu Voina antrenorul naţionalei feminine de handbal

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 20:51

Echipa naţională de handbal feminin a României s-a impus fără probleme în faţa Greciei, scor 38-18, într-un meci contînd pentru preliminariile Campionatului European de handbal. Antrenorul echipei noastre, Radu Voina, a intervenit în direct la Radio GSP, unde a discutat despre această partidă, dar şi despre obiectivul echipei naţionale de handbal, de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Londra.

"Poate că e mult spus fericit, sînt mulţumit. Să nu ne imflamăm mai mult decît e cazul. Nu le-am dat nici o şansă, este o diferenţă între România şi Grecia. Am obţinut o victori importantă într-o grupă pe care trebuie să o cîştigăm. Şansele sînt ale noastre şi ale Serbiei, dar fetele vor evident calificarea de pe locul 1. Vorbind despre Olimpiadă e o altă mîncare de peşte. Acum avem o grupă cu două echipe care vin dintr-o parte inferioară.

Avem mai întîi Campionatul European, apoi cel Mondial din Brazilia, trebuie să fim modeşti şi să sperăm să ţinem şansele noastre acolo. Deocamdată sîntem bine, se joacă cu totul altceva, pînă atunci mai e. Important pentru noi e că am văzut nişte fete tinere de 17-18 ani, care au vrut să revină şi evident trebuie să se facă şi acest schimb de generaţii, treptat. El se face uşor, nu dăm cu biciul şi gata. Obiectivul nostru e clar, calificarea la Jocurile Olimpice", a precizat Radu Voina în direct la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dorindeva
dorindeva  •  24 Octombrie 2011, 11:28

@ oltchimforever Poate ca acum este adevarat ce spui tu, ca aceste fete nu prea joaca la echipele lor, dar sa nu uitam ca pe Adriana Tacalie, Voina a avut-o la echipa si a tinut-o prin tribuna, apoi a dat-o. Pe Cristina Zamfir a chemat-o la Trofeul Carpati, unde zic eu ca a dat satisfactie,apoi a uitat si de ea. Te intreb atunci prietene, cum pot demonstra aceste fete ca au valoare si ca merita sa fie selectionate, lustruind banca de rezerve sau facand galerie alaturi de noi in tribuna? Pe Amelia Busuioceanu o urmaresc de zece ani, este o jucatoare de exceptie, dar cum poti sa-i mai ceri performanta cand o chemi la lot la 30 de ani. Trebuie sa asteptam sa faca si aceste fete 30 de ani?

oltchimforever
oltchimforever  •  24 Octombrie 2011, 00:05

pt dorin deva> Dorine, cu tot respectul, dar jucatoarele alea de care zici tu, Tacalie si Zamfir trebuisa sa joace mai intii la echipele de club. Tacalie abia prinde 5 minute pe meci la Buducnost, iar Zamfir nu joaca nimic la Brasov. Inainte de a face propuneri, mai informati-va si voi. Ca nationala Romaniei nu e acum loc de intrunire. Nu facem intinerire de dragul de a o face! Sanatate!

dorindeva
dorindeva  •  23 Octombrie 2011, 12:59

@... O alta jucatoare pe care o respect, Carmen Cartas, ea aflandu-se de ani buni in fruntea tabloului golgheterilor Camp. Nat, dar care cu tot respectul nu cred ca va putea face fata sa zicem, vulcanicei Breiving, de exemplu, intr-o confruntare directa. Carmen are si ea o varsta, are limitele ei si cred ca poate ajuta cu succes pe Cetate Deva. Ce nu inteleg d-le profesor este problema asta cu intinerirea, cu formarea unei noi generatii. Cristina Zamfir,22 ani, Adriana Tacalie, 22 ani, sa dau doar doua nume, sunt jucatoare care cred ca ar trebui sa intre in vederile selectionerilor. Ele si alte fete tinere, alaturi de cele pe care le-ati chemat la lot sunt viitorul handbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează