SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID - CSM BUCUREȘTI 26-28

Concluziile lui Carlos Viver, după eșecul din Supercupă: „Nu am fost inferiori, îmi rămâne de făcut un singur lucru! + Ce spun „tigroaicele”

Carlos Viver / foto: Raed Krishan +26   FOTO
Carlos Viver / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 23 august 2022 22:50 / Actualizat miercuri, 24 august 2022 16:27

CSM București - Rapid 28-26, în Supercupa României la handbal feminin. Carlos Viver, tehnicianul giuleștencelor, a analizat înfrângerea suferită de elevele sale în fața „tigroaicelor”. 

„A fost o partidă frumoasă pentru spectatori. Eu sunt trist pentru rezultat, pentru că eu cred că nu am fost inferiori, acum îmi rămâne să-i ridic moralul echipei și să ne concentrăm pe meciul pe care îl avem de jucat în campionat celor de la CSM. 

A fost o diferență de experiență, multe jucătoare cu experiență la CSM, care știu să joace astfel de partide, noi am greșit mereu când am fost în astfel de situații. 

Eu îmi doresc să jucăm un pic mai bine duminică și rezultatul să fie diferit, Rapid nu a făcut un meci rău, au fost momente când se putea juca mai bine, dar nu a fost deloc rău. Suporterii rapidiști sunt cei mai tari datorită lor am câștigat sezonul trecut campionatul”, a declarat Carlos Viver, antrenorul Rapidului.

Clipe de spaimă în Supercupa României, Rapid - CSM București » Jucătoarea a fost transportată direct la spital
RAPID - CSM BUCUREȘTI 26-28
Clipe de spaimă în Supercupa României, Rapid - CSM București » Jucătoarea a fost transportată direct la spital

Reacții jucătoarelor de la CSM București, după un nou trofeu: „Diferența s-a făcut pe final”

„Știam că va fi un meci greu, un meci contra celor de la Rapid e mereu special. A fost interesant, a fost mult suspans. A fost și dificil pentru că pentru multe fete a fost primul meci aici, poate că am luptat mai mult noi și cred că aici s-a făcut diferența”, a spus Laura Glauser.

A fost dificil, așa cum ne-am așteptat, Rapid e o echipă puternică, mai ales în acest sezon. Cred că diferența s-a făcut pe final, când am fost mai agresive în apărare și poarta ne-a ajutat. A fost o atmosferă senzațională, poate nu prentru noi, dar a fost extraordinar. Sper să fie la fel la toate meciurile”, a spus Kalidiatou Niakate.

CSM București a învins-o pe Rapid în Supercupa României, după un meci extrem de spectaculos
RAPID - CSM BUCUREȘTI 26-28
CSM București a învins-o pe Rapid în Supercupa României, după un meci extrem de spectaculos

CSM București a învins-o pe Rapid în Supercupa României, 28-26

CSM București și Rapid au oferit un spectacol total, cu întoarceri de scor de ambele părți. „Tigroaicele” au început mai bine partida și au deschis scorul din primul minut, prin Cristina Neagu.

Până la 3-3, cele două echipe au mers cap la cap, dar CSM s-a desprins în cele din urmă la două goluri. Rapid nu s-a lăsat, și ușor ușor a restabilit egalitatea, la 7-7. Echipa lui Adi Vasile a continuat însă să fie la conducere, dar nu s-a desprins niciodată la mai mult de două goluri. La 12-10 pentru CSM, Rapid a avut o revenirea fabuloasă. A marcat 5 goluri la rând și conducea cu 15-12 după 28 de minute. CSM a alergat după egalare, dar scorul pauzei a fost 16-13 pentru Rapid.

+22 FOTO

Repriza a doua a oferit o nouă revenire. De această dată, „tigoraicele” au fost cele care au jucat mai bine și au egalat.

CSM București chiar a trecut în avantaj, cu scorul de 20-19. A venit rândul Rapidului să alerge după egalare, fără succes. Echipa lui Adi Vasile s-a desprins din nou la două goluri, ca în prima repriză. De această dată, cu 11 minute înainte de final, CSM conducea cu 24-22. Omoregie a finalizat apoi o fază superbă și a dus-o pe CSM București la 3 goluri, 25-22.

Franțuzoaica a fost cea mai bună jucătoare a finalul de meci. Ea mai marcat două goluri condecutive, prin care a menținut diferența de 3 goluri în favoarea lui CSM. În final Rapid a mai marcat un gol, dar nu a mai avut timp să revină și a pierdut cu 26-28.

Citește și alte știri din sporturi: 

Premiile medaliaților de la Europene, mărite cu 50% » Cât vor câștiga sportivii români

Victoria Simonei Halep la Toronto i-a atras atenția lui Andy Roddick: „Mai ofensivă, mai agresivă. Una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  24 August 2022, 18:07

munca lui Viver acum incepe..cand a venit la echipa ,a gasit o echipa sudata,acum cand au plecat si venit multe jucatoare tb sa -si dovedeasca valoarea...(noroc ca nu a reusit sa formeze un 7..iberic )iar daca rezultatele nu vin o sa fie greu,dar urmatorul examen e chiar urmatorul meci...

sabinalin
sabinalin  •  24 August 2022, 11:58

S-a vazut cu adevarat cine e adevarata campioana a Romaniei. De altfel si cele doua meciuri directe din editia precedenta de campionat au fost castigate de CSM. Rapid e o campioana a blaturilor strigatoare la cer. Diferenta de clasa se va vedea si in Champions League !

99gabi
99gabi  •  24 August 2022, 10:39

apar fraze subliniate in acest articol si din ce am observat in ele sunt si greseli... cel lare le-a scris nu le vede ca sa le corecteze? referitor la meci pot sa spun ca fetele din nationala frantei joaca in alta liga. Kanor este preferata mea... frumos meci. astept cu nerabdare revansa de duminica.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează