SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID - FERENCVAROS 20-23

VIDEO Ieșire devastatoare a președintelui, după Rapid - Ferencvaros: „Trebuie să spun! El e vinovat pentru tot ce se întâmplă la club”

Bogdan Vasiliu, președintele clubului giuleștean, dă vina pe fostul antrenor Kim Rasmussen pentru sezonul nereușit.  / FOTO: Cristi Preda +25   FOTO
Bogdan Vasiliu, președintele clubului giuleștean, dă vina pe fostul antrenor Kim Rasmussen pentru sezonul nereușit. / FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 04 februarie 2024 20:02 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 22:45

Rapid a fost învinsă de Ferencvaros, scor 20-23, în runda cu numărul 12 a grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin. Bogdan Vasiliu, președintele clubului giuleștean, dă vina pe fostul antrenor, Kim Rasmussen, pentru sezonul nereușit. 

Rapid și-a compromis azi în foarte mare măsură șansele de calificare în optimile Ligii Campionilor. Are nevoie de un miracol în ultimele două runde. Bogdan Vasiliu nu s-a ferit de cuvinte. 

Scandal de rasism după Rapid - Ferencvaros » A izbucnit în lacrimi pe parchetul Polivalentei: „Nu merit așa ceva! Acest om prost să nu mai calce în sală!” + cum se apără clubul
Rapid - Ferencvaros 20-23
Scandal de rasism după Rapid - Ferencvaros » A izbucnit în lacrimi pe parchetul Polivalentei: „Nu merit așa ceva! Acest om prost să nu mai calce în sală!” + cum se apără clubul

VIDEO. Bogdan Vasiliu, după Rapid - Ferencvaros: „Puțin spus dezamăgit!”

„Vom crede în șansele noastre până la final. Dacă cei de la Ferencvaros se împiedică, suntem peste ei. 

Dezamăgit e puțin spus pentru meciul de azi. Sunt foarte supărat. Am crezut mult în victorie. Anul acesta am făcut meciuri foarte bune în Champions League. Astăzi n-am avut o prestație la nivelul celor trecute.

Jucăm în Champions League, jucătoarele sunt plătite să suporte presiunea. Am jucat atâtea meciuri cu sabia deasupra capului. Nu poți spune că e un sezon ratat. A fost o grupă a morții. Am zis de la început că e infernală. Am făcut față cu brio. Vedem față până la final.

În campionat, obiectivul e locul 2, pentru a obține wildcard de Liga Campionilor. E greu de crezut că se mai poate întâmpla ceva ca să schimbe ierarhia campionatului. Miercuri avem meci cu CSM, încercăm să reducem din handicap. Va fi foarte greu”, a spus Bogdan Vasiliu. 

Rapid - Ferencvaros / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Rapid - Ferencvaros / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Rapid - Ferencvaros / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Rapid - Ferencvaros / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Rapid - Ferencvaros / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+21 FOTO

Vasiliu a îndreptat toată vina către Kim Rasmussen, antrenorul aflat pe banca Rapidului în prima parte a actualei stagiuni: 

Trebuie să spun, chiar dacă va durea, Kim Rasmussen a ratat complet pregătirea din vară. El e principalul vinovat pentru acest parcurs mai slab. Tot e a făcut a fost complet greșit. Lucrul acesta a dus și la multe accidentări. La momentul respectiv părea o soluție bună. Îmi pare rău că n-am încetat colaborarea cu el din vară
- Bogdan Vasiliu, președinte Rapid 

Rapid, ca și eliminată din Liga Campionilor la handbal feminin 

Rapid rămâne cu 7 puncte în grupa B, la 3 în spatele lui Ferencvaros. Pentru a se califica în optimile de finală, giuleștencele au nevoie de un miracol:

  • Rapid trebuie să câștige ultimele două meciuri, în deplasare cu Zaglebie și acasă cu Esbjerg
  • Ferencvaros trebuie să piardă ambele partide rămase, acasă cu Kristiansand și în deplasare cu Metz.

Citește și alte știri din handbal:

Dinamo l-a transferat pe Andre Gomes » Mutarea săptămânii în Europa: „Provocarea carierei!”
DINAMO
Dinamo l-a transferat pe Andre Gomes » Mutarea săptămânii în Europa: „Provocarea carierei!”
CSM a arătat, în fine, ca o echipă cu pretenții în Liga Campionilor după victoria de la Gyor
LIGA CAMPIONILOR
CSM a arătat, în fine, ca o echipă cu pretenții în Liga Campionilor după victoria de la Gyor

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
razvyyc
razvyyc  •  05 Februarie 2024, 19:40
Postat de MaxiP pe 05 Februarie 2024, 07:50

Trofeul ala ca ala, dar sa duci Polonia de 2 ori in semi-finale de Campionat Mondial... cu 2 jucatoare mai rasarite in echipa, nici alea nu chiar jucatoare de top. Saracul Vasiliu, cat il duce capul...

Ca selecționer a convins, ca antrenor nu prea. Trofeul CL l-am luat Gullden, Brădeanu, Pessoa, Rodrigues și Torstenson. Fără un joc colectiv deosebit. Calificarea în F4 i-a prelungit șederea lui Kim. La Bistrița a arătat ce poate.

ceaiuri.
ceaiuri.  •  05 Februarie 2024, 16:43

nu stiu cum a intrat in acest sport(nici chipul nu-l ajuta....arata ca un consumator de apa tare)o echipa e formata din 16 jucatoare,2-3 acidentate sunt solutii ,dar ibericul a fost a folosit jucatoare doar sa fie...7 pe teren,multe iesite din forma,la final de contract,bani pierduti,locul 2 in campionat devine imposibil,cel putin acum

QED777
QED777  •  05 Februarie 2024, 10:53

Uluitor de slab Rapidul în condițiile în care unguroaicele au marcat doar 7 goluri în repriza secundă ! Trebuia un iureș peste maghiare și se pierdeau dar când colo după o primă repriza *** a urmat o repriza secunda catastrofală. Cu riscul de a mă repeta franțuzoaicele sunt campioane mondiale dar când joaca în România sunt literalmente legate de mâini. Ne pierdem timpul și banii cu mercenare care nu fac nimic pentru clubul la care joacă. Aparent lucrurile sunt mai aranjate la CSM dar și acolo este deranj mare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează