SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Reacție DURĂ a antrenorului lui CSM București după accidentarea Cristinei Neagu: "Vorbesc tare și sincer: nu putem trata oamenii așa!"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 19:02

Antrenorul sârb al "tigroaicelor", Dragan Djukic, e îngrijorat de accidentarea gravă suferită de Cristina Neagu și aruncă "săgeți" spre selecționerul Ambros Martin. 

"Trebuie să spun că pierderea Cristinei este irecuperabilă. Nu poţi înlocui o jucătoare precum Cristina, o pot compara cu Messi la Barcelona. Dacă îl pierde pe Messi, nu mai e aceeaşi echipă.

O singură resursă în lume este de neînlocuit, fiinţa umană. Să fim sinceri, toţi am folosit-o pe Cristina prea mult, făcând comparaţie cu alte echipe. Poate că de aceea echipa Franţei a câştigat titlul, pentru că a jucat în finală cu o jucătoare care evoluase cel mai mult 38 de minute.

Cristina a jucat 59 de minute în fiecare meci, chiar şi împotriva Norvegiei, am vrut să arătăm mai mult.

Trebuie să avem o relaţie mai bună, o relaţie mai apropiată, dacă vrem să nu mai pierdem alte jucătoare. E ceva despre care o să vorbesc cu voce tare şi sincer, cu ceilalţi colegi antrenori, pentru că nu ne putem trata aşa oamenii pe care îi avem", a declarat Djukic, la TV Telekom Sport. 

Cristina Neagu s-a accidentat în minutul 52 al partidei cu Ungaria de la EURO 2018. A suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și va mai reveni pe teren abia în a doua jumătate a anului.  

Vezi și: Mesajul emoționant al Cristinei Neagu la final de 2018: "Un an bun se încheie foarte prost pentru mine. Urmează un 2019 greu, de luptă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  03 Ianuarie 2019, 22:29

Alibi sarbesc pentru infrangeri unguresti....Atat...

317270529078800
Danny Pedr  •  03 Ianuarie 2019, 20:38

Ce pupincurizam, chiar asa!!!!!????? ,intaleg ca cristina este șefa la CSM ,stai linistit ca nu ai mult de stat la CSM,vezi ca ai pe banca jucătoare de viitor care este timpul sa joacă,și da !!!!!!!!!!este fix pe postul șefa,asa ca e momentul Bianca Bafta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează