SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA, MIERCURI, 22:00, TVR 1, GSP.RO

ROMÂNIA - NORVEGIA // Câte șanse crede Ambros Martin că avem să trecem și de nordice: "Să fim isteți" » Bookmakerii au o favorită clară

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2018 15:36

Ambros Martin spune că dacă Germania a învins Norvegia, iar România a trecut de prima, scor 29-24, nu înseamnă că "tricolorele" au asigurată victoria în meciul cu nordicele de la Campionatul European. 

  • România- Norvegia e miercuri, de la ora 22:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro. Partida se joacă pentru primul loc în grupă. 

Selecționerul României a venit mulțumit la declarații. Echipa sa joacă din ce în ce mai bine.

"A fost un meci bun, oricum cel mai important că am mai pus două puncte în clasament, pentru că în această competiție nu se știe. E foarte important că avem 4.

În meciul cu Germania echipa a fost extrem de concentrată în apărare încă de la început și deșteaptă în ofensivă. Am pus multă presiune pe ele cu apărarea noastră, au încercat de toate, au făcut schimbări de sistem, au alergat și mai rapid. Dar noi am jucat și mai bine în repriza a doua decât în prima", a spus spaniolul.

După două meciuri sunt și câteva probleme. "Suntem fericiți, dar o parte dintre jucătoare sunt obosite pentru că au jucat aproape integral ambele meciuri, iar atunci când evoluezi împotriva Norvegiei, partea fizică e foarte importantă. Trebuie să avem o recuperare exemplară la toate nivelurile, chiar și mental", a explicat Ambros.

4.70e cota României la pariuri să învingă miercuri seară. Norvegia are 1.32 la victorie

El cunoaște foarte bine echipa Norvegiei pentru că în cei 6 ani în care a fost antrenor la Gyor a lucrat cu multe dintre ele. "Le cunosc bine pe norvegience, am lucrat cu ele la Gyor. Sunt foarte puternice din punct de vedere mental și fizic. Poate unii vor crede că dacă Germania a învins Norvegia, iar noi am trecut de Germania o să ne fie ușor, dar matematica sportului nu e atât de exactă. Noi vom încerca însă", a explicat el.

"Își dorește enorm ceva măreț pentru România"

Ambros Martin a vorbit la finalul meciului și despre recordul stabilit de Cristina Neagu."Ce să vă mai spun despre ea? E o bucurie că o avem în echipă, trebuie să avem mare grijă de ea. Nu este vorba despre recordul pe care l-a atins, nici nu știam de el, ci despre ce dă Cristina echipei, nu doar pe teren, dar și în afara lui.

Este extrem de motivată la club, dar și mai mult la națională, își dorește enorm ca România să ajungă la un lucru măreț și știe că pentru acest vis are nevoie de ajutor și toată lumea vrea să-i ofere acest ajutor. Avem și alte jucătoare cu experiență, talentate, cu personalitate și care își doresc la fel de mult precum Cristina să ajungă cât mai sus. Trebuie să fim o echipă", a spus spaniolul.

"Am câștigat ambele reprize, iar acest lucru e în mare măsură meritul apărării. Degeaba alergau rapid pentru că nu puteau să dea gol, iar apărarea a ajutat-o și pe Denisa să facă un meci mare. Când joci în acest sistem, mereu pot apărea greșeli, știam cum să jucăm împotriva lor" Ambros Martin

"Cu Norvegia trebuie să jucăm așa cum am făcut-o și cu Germania. Și ele repun rapid și trebuie să avem o apărarea puternică, să fim isteți la schimbări. Au altfel de jucătoare, echipa Germaniei e mai directă, are mai multă forță, iar norvegiencele sunt mai mici de înălțime, mai rapide. Au însă multe jucătoare accidentate, iar pe măsură ce competiția avansează vor crește în evoluție" Ambros Martin

"Scopul nostru este Tokyo și acest Campionat European oferă un loc pentru a merge în Japonia. Ne dorim să fim pe cea mai înaltă poziție pentru a ne califica încă de pe acum" Ambros Martin

Marian Ursescu e corespondentul GSP în Franța și transmite cele mai noi informații de la Campionatul European!

Vezi și:

ROMÂNIA - GERMANIA 29-24 // Replică haioasă a lui Ambros Martin, după victoria României: "Sunt de acord, acum daţi-mi să semnez!" :)

ROMÂNIA - GERMANIA 29-24 // Eliza Buceschi, golgeterul Euro 2018: "Am alergat cât pentru două meciuri!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
adi67
adi67  •  04 Decembrie 2018, 20:00
Postat de baruch pe 04 Decembrie 2018, 18:29

maine o sa fie soc. de fapt, nu stiu ce soc este ca romania (cu cea mai buna jucatoare din lume, de departe) sa bata norvegia. dar sigur, o sa spuneti ca...norvegia s-a dat la o parte pentru pariuri (de parca s-ar juca la liga a 6-a de fotbal din vietnam)

Chiar imi doresc sa bata Romania...Mai mult ca oricand , pentru ca am avea sanse reale la titlu ...

ceaiuri
ceaiuri  •  04 Decembrie 2018, 19:47

cred ca maine suntem cel mai aproape de o victorie la min 2goluri(dupa ani de zile),fetele joaca altceva in aparare iar in atac suntem intodeauna inventive(daca colegele o vor suplini pe neagu...)presiunea o sa fie pe norv,un rez slab le departeaza de podium

dakesis
dakesis  •  04 Decembrie 2018, 18:46

un articol SAVUROS!!! pentru cunoscatori:)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează