SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - JAPONIA 20-37

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Patricia Vizitiu, dură după CM de handbal: „Când Tomas Ryde a adus medalie a fost bun?” + „Când e greu, doar apropiații sunt lângă noi. Așa e în România!”

Articol de , - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 13:17

România a terminat în genunchi ultimul meci de la Campionatul Mondial de Handbal, 20-37 cu Japonia. Echipa lui Tomas Ryde s-a clasat astfel pe locul 12. (Detalii + cronica meciului AICI)

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.

Patricia Vizitiu, 31 de ani, a vorbit despre prestația României la acest Campionat Mondial și l-a apărat pe selecționerul Tomas Ryde. În plus, a avut și un mesaj dur pentru cei care au criticat naționala. 

„ Multe nu sunt de spus. Am avut o prestație destul de slabă. Cred și simt că nu asta e valoarea noastră. Dar tabela mă contrazice. Nu am concluzii. Nu e normal să se dea în antrenor. Să nu uităm că am luat cu acest cuplu de antrenori o medalie la Mondiale și am mers la Jocurile Olimpice. Am o întrebare. Când a luat locul 3 la Mondiale și când a calificat echipa la Jocurile Olimpice a fost bun? Dar așa e în România, mereu sunt mulți cunoscători de handbal.  

Din păcate, anul ăsta nu a fost cum a trebuit. Consider că echipa asta merită mult mai mult din partea românilor. Când e bine, e frumos. Când e greu, doar apropiații sunt lângă noi. Dar așa e în România. Suntem obișnuite. Așa e în România! La alte echipe, fetele sunt susținute când pierdem. Noi ne susțiem una pe alta. Și vreau să le mulțumesc fanilor care au fost aici. Am jucat pentru cei care cred în noi la bine și la greu, dar și pentru noi.  

Nu cred că asta e valoarea noastră. Am arătat că putem întoarce unele meciuri. Merităm să fim la turneul preolimpic, dar și la Jocurile Olimpice. Trebuie să învățăm din ce am făcut greșit și să mergem mai departe. Nu putem merge la turneul preolimpic cu gândul la acest Campionat Mondial. Sunt singură că acolo România va arăta altceva”, a declarat Patricia Vizitiu. 

Vezi și: 

Cristina Neagu, EXCLUSIV după România-Japonia 20-37: „Nu am cuvinte. Colegele trebuie să înțeleagă nivelul, că nu e Liga Națională” + Următorul obiectiv major: „E ultima mea șansă!” 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
teniss
teniss  •  11 Decembrie 2019, 18:18

Trebuia sa comentezi alaturi de Oana Manea acest C.M. si multe altele ca tine ! O spun ca nespecialist cu toate ca am specializarea la IEFS in handbal ! Oare ce ai fi zis daca nu aveam bafta sa picam pe acest culoar la mondiale ? Am ajuns sa traim fericiti din trecutul glorios , amintirile ne chinuiesc ... presul japonezelor am ajuns ! Dar noi trebuie sa fim fericiti ,, la handbal macar am mers la mondiale.... Ai numit ECHIPA ASTA , pe bune???!!! ECHIPA NEAGU A FOST PE TEREN CA ALTCEVA NU AM VAZUT ! si port si ochelari ca sa nu scriu tampenii ca altii ! Va rog urmati exemplul Oanei Manea ! Va multumesc , sarbatori fericite ! Am reusit sa ne facep seppuku si in aceasta ramura si culmea tocmai unde ???!!

1068725193165647
Iordache Bogdan  •  11 Decembrie 2019, 16:55

Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul...mai bine tacea aceasta fetiscana. Ce a facut acest antrenor in ultimul an? A dus CSM Bucuresti la sapa de lemn, antrenor fara viziune si fara scheme. Nationala a fost ca si CSM-ul....de rasul curcilor. Din pacate e doar vina antrenorului si a federatiei, care desi a vazut in ce hal antrena CSM l-a tinut in continuare. Dar acest Ryde m-a surprins, nu credeam ca stilului lui de a antrena va duce echipa nationala dincolo de grupe. E prea prafuit acest antrenor. Cat despre fetiscana asta.... am vazut ce stie sa joace.

952562774779624
Brindusan Valentin  •  11 Decembrie 2019, 16:13

Sunt convins ca v-a arata altfel deoarece ar fi prea mare dezastrul sa nu se schimbe nimic pana atunci si mai ales tu Vizitiule sa mai faci parte din nationala....multe trebuie schimbate si timpul nu e de partea noastra,,,mie mi se pare suspecta rau si tacerea asta grea in jurul Coronei si nu numai.....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează