SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

ROMÂNIA - OLANDA 20-24 // Cristina Laslo: "Apărarea putea să-şi facă mai bine treaba în prima repriză"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 20:13

Cristina Laslo crede că emoţiile le-au copleşit pe "tricolore" în finala mică pierdută în fața Olandei, 20-24. Pe final şi-ar fi dorit ca meciul să mai ţină cinci minute. 

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.

A jucat foarte mult la Euro 2018, mai ales după accidentarea Cristinei Neagu. Centrul de la Buducnost va fi, cu siguranţă, o jucătoare de bază a echipei în următorii ani.

Căpitanul echipei de junioare a României, campioană mondială în 2014, Laslo crede că România putea să prindă podiumul şi în Franţa. "Ne-au lipsit încrederea şi mai multă forţă în atac", a spus ea.

"În meciul cu Olanda, diferenţa s-a făcut în prima repriză. Am intrat prea timorate, copleşite de emoţii. Pe parcurs ne-am revenit, dar prea târziu. Am simţit că dacă meciul ar mai fi durat cinci minute, puteam să le batem", a adăugat Laslo.

S-au făcut multe greşeli, atât în apărare, cât şi în atac şi Olanda s-a distanţat decisiv pe tabelă. "Apărarea putea să-şi facă mai bine treaba în prima repriză. În partea a doua, când le-am anihilat aruncările de afară, ele au căutat soluţii pe extreme şi pe 6 metri şi nu s-au mai simţit aşa de confortabil", a spus Cristina.

Supărată după înfrângere şi după ratarea medaliei, Laslo speră ca viitorul să arate bine. "Trebuie să gândim pozitiv. Căpătăm mai multă experienţă după aceste meciuri şi ţin să cred că locul nostru e mai sus de locul 4", a încheiat Laslo.

2 goluria marcat Cristina Laslo în partida cu Olanda, având un procentaj de 50%. În turneu, centrul României a înscris de 11 ori

3 ore,, 55 de minute, 45 de secunde a petrecut pe teren, la Euro 2018, Laslo. Aproape jumătate din timpul efectiv de joc (8 ore)

Vezi și: Denisa Dedu a avut un procentaj senzațional în finala mică, dar n-a putut stopa înfrângerea: "Am fost prea moi, trebuie să facem asta pe viitor"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Decembrie 2018, 22:24

si tu puteai juca mai bine pe intermediar..dar nu se ""vede""mana lui adzic,poate de asta uneori te fol doar pt 7m,chestia ca a mai fost o jucatoare talentata,rezerva lui popovic(mare oportunitate a avut)dar a ramas doar..talentata

Vezi toate comentariile (1)
Comentează