SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 22-28

ROMÂNIA - RUSIA 22-28 // FOTO Cristina Neagu la fel ca Ronaldo » Imaginile antologice surprinse în sala din Paris

foto: Marius Ionescu +11   FOTO
foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 20:14

România a cedat în fața Rusiei, scor 22-28, și va juca duminică în finala mică a Campionatului European de handbal feminin contra Olandei. Cristina Neagu a absentat de pe teren din cauza accidentării teribile suferite în meciul cu Ungaria, dar și-a susținut frenetic colegele de pe margine, amintind momentele cu Cristiano Ronaldo, din finala EURO 2016.

  • România și Olanda se înfruntă duminică în finala mică, de la 15:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD.
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.

Secvențele surprinse în timpul înfruntării cu Rusia sunt încă o dovadă a faptului că Neagu este un lider desăvârșit. A urmărit din peluză, cu sufletul la gură, fiecare acțiune, fiecare paradă și nu s-a putut abține din a da indicații. 

La pauză a coborat chiar în vestiar, unde, cel mai probabil, a susținut unul dintre discursurile care au făcut-o celebră. Din păcate, fără folos. 

Neagu a trăit o decepție în repriza secundă, când greșelile coechipierilor au exasperat-o. Apogeul l-a trăit la greșeala copilărească a lui Ardean Elisei, care a oprit un contraatac și a trimis pasa direct la adversar. 

Neagu nu e ca Messi, e ca Ronaldo

Momentele cu Neagu strigând către Pintea, Buceschi și compania au amintit de o altă accidentare celebră. 

În finala Campionatului European de fotbal din 2016, dintre Portugalia și Franța, starul Cristiano Ronaldo a părăsit terenul în minutul 9, din cauza unei accidentări. Lusitanul a rămas pe bancă alături de selecționer, surprinzând prind gradul de implicare, în unele momente mai activ decât antrenorul.

2

Similitudinea se oprește aici 

Dacă România a pierdut categoric fără Neagu, scor 22-28, Portugalia a reușit miracolul. A învins țara gazdă a competiției, Franța, scor 1-0, cu un gol marcat în minutele de prelungire de Eder. 

Vezi și: 

VIDEO Eleva lui Ambros Martin ne-a bătut de una singură! Spiridușul Rusiei marcase doar 23 de goluri în tot turneul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
142355946297354
Santa Vasile  •  15 Decembrie 2018, 07:29

Felicitari fetelor petru calificare in semifinale. Nu spun ca nu putem mai mult,dar eu cred ca aceasta ne e valoarea in acest moment fara Cristina. Eu va felicit anticipat si cred ca antrenorul trebuie sa bage in finala mica fetele care nu au jucat. Poate asa vom castiga bronzul. RECUPERARE USOARA CRISTINA !!

1391972634181505
Adrian Popescu  •  14 Decembrie 2018, 20:48

Cat o sa dureze pana ce fratele producatoarei de la Pro o sa ceara cu uimire teatrala...de ce Neagu primeste bani atat de multi si nu joaca!

marius.bxl
marius.bxl  •  14 Decembrie 2018, 20:45

Dar ce este cu muzica aia la maxim in timpul jocului? La tenis nu poti nici sa te bașești iar la handbal discoteca

Vezi toate comentariile (3)
Comentează