SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA, AZI, ORA 18:30, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

ROMÂNIA - RUSIA. Tadici analizează confruntarea din semifinale: ”Nu fetele au vrut Rusia? Au primit ce și-au dorit”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 11:14

ROMÂNIA - RUSIA. Gheorghe Tadici, 66 de ani, tehnicianul care a obținut argintul la Mondialul din 2005 cu naționala de handbal feminin a României, a prefațat confruntarea dintre ”tricolore” și Rusia din semifinalele Euro 2018.

  • Meciul dintre România și Rusia va avea loc azi, de la ora 18:30, pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

”La conferința de presă de dinaintea plecării au spus că-și doresc Rusia în semifinale. Acum, ce și-au dorit aia au! Trebuie să avem încredere că au niște argumente, pentru care au dorit asta. În orice caz. Argumentul de la Trofeul Carpați, acela că lotul B al României a bătut Rusia (n.r. – scor 25-24) nu cred că este argument serios sau sănătos”, a explicat Gheorghe Tadici pentru Libertatea.

Antrenorul a vorbit și despre absența Cristinei Neagu, accidentată la meciul cu Ungaria: ”Au mai jucat și anul trecut, la Campionatul Mondial fără ea, în ultimul meci. Eu, spre exemplu, contez pe o mobilizare generală. Trebuie să ne mobilizăm și să jucăm mai bine. Și să reducem numărul de greșeli tehnice și de ratări din situații unu la unu.

Și atunci lucruri pot să intre pe un făgaș bun, sigur, cu faza de apărare în care trebuie un angajament total. Nici Neagu nu poate să joace de una singură. Vedeta, într-un joc, trebuie să fie echipa, nu X sau Y. Una singură nu poate să câștige meciul”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  14 Decembrie 2018, 20:42

Nenea Tadici este prieten si admirator incurabil al lui Trotilov. Daca tavarisci Trotilov conduce echipa Rusiei, pina la adinci batrinetze, atunci de ce Tadici nu?

mihai_luchian
mihai_luchian  •  14 Decembrie 2018, 20:28

De nenea ăsta nu mi-a plăcut niciodată.

1213785285311900
Adrian Ionica  •  14 Decembrie 2018, 18:25

Un frustrat comunist !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează