HANDBAL  ·  ROMÂNIA - SPANIA 27-25

ROMÂNIA - SPANIA 27-25 // Crina Pintea și Gabriela Perianu, EXASPERATE: "Toată lumea e împotriva noastră! Jocul e dur și arbitrajul ostil"

Marti, 11 Decembrie 2018

România a învins cu greu Spania, scor 27-25, în grupa principală a Campionatului European de handbal feminin din Franța. Tricolorele au fost conduse și la 5 goluri, însă au revenit incredibil în repriza a doua și s-au impus. 

Crina Pintea și Gabriela Perianu au atacat arbitrajul după partida cu Spania, crezând că a fost unul ostil, cu multe decizii împotriva tricolorelor. 

"A fost foarte greu. Am luptat împotriva tuturor. Nimeni nu e de partea noastră. E greu așa. A fost o luptă grea, împotriva arbitrilor, bine că am trecut peste asta. Nu a fost deloc ușor. Bine că am fost unite și am luptat până în ultima secundă. Ne bucurăm că am câștigat și că suntem mai aprope de visul nostru. Va fi un meci foarte greu", a zis Crina Pintea la TVR. 

"Mă bucur că ne-am revenit și că am câștigat până la urmă. Au jucat un handbal dur, în ciuda arbitrajului, care nu prea a văzut eliminările. Cred că a fost un arbitraj ostil, poate printre cele mai ostile. Bine că am câștigat până la urmă", a zis Gabriela Perianu

clasament

Citește și: 

GALERIE FOTO ROMÂNIA - SPANIA 27-25 // Victorie MAGNIFICĂ pentru tricolore! Crina Pintea a terminat partida în lacrimi

AVEM CALCULELE DUPĂ ROMÂNIA-SPANIA. Ce înseamnă victoria chinuită cu Spania: au rămas 3 scenarii de calificare în semifinale!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (46)

George Manoiu  •  12 Decembrie 2018, 10:03
Postat de supereduardo10 pe 12 Decembrie 2018, 08:19

România are cea mai bună echipă la acest European doar arbitrele ne mai pot opri. Aseară a părut un arbitraj impecabil dar poate in teren se simte altfel pt ca lovirile coatele tinerile in dinamica jocului nu se vad clar la TV . Oricum cu Olanda ne au furat de ne au spart .

Perfect de acord, cu Olanda arbitrajul a fost infect. Pintea plangea dupa meciul de ieri ca sa se descarce dupa macelul la care a fost supusa tot meciul. Are 1.90m, pentru pivotii de gabaritul asta viata pe semicerc este f dura, primesti 585.000 de ghionturi, pumni, genunchi si coate in plex pe meci.

George Manoiu  •  12 Decembrie 2018, 09:59

Pana la urma fetele au fost pe parchet si ele au simtit duritatea adversarelor si nepasarea arbitrelor. Ca niciodata avem o echipa f solida, cu medie ridicata de inaltime, toate adversarele le dau fetelor la gioale. Parerea mea este ca ar trebui sa raspunda pe masura... Amintiti-va de nationala Rusiei de acum 10 ani cu Postnova, Polenova, Bliznova... nu maraia nimeni in fata lor

supereduardo10  •  12 Decembrie 2018, 08:19

România are cea mai bună echipă la acest European doar arbitrele ne mai pot opri. Aseară a părut un arbitraj impecabil dar poate in teren se simte altfel pt ca lovirile coatele tinerile in dinamica jocului nu se vad clar la TV . Oricum cu Olanda ne au furat de ne au spart .

Vezi toate comentariile (46)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1