SPORTURI  »  HANDBAL  »  TOULOUSE-POTAISSA TURDA

Rudi Prisăcaru, fostul centru al echipei naționale, e șeful antrenorilor la Toulouse

Rudi Prisăcaru a fost și antrenorul Toulouse-ului între 2002 și 2005
Rudi Prisăcaru a fost și antrenorul Toulouse-ului între 2002 și 2005

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 00:00 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 00:52

Medaliat cu bronz la Mondialul din 1990, cu România, Rudi Prisăcaru a ajuns la Toulouse în 1993 și după cariera de jucător a rămas în stafful clubului

Potaissa Turda va juca marți seara, de la ora 21:45, la Toulouse, partida retur din turul 2 preliminar al European League. Cele două echipe au oferit un real spectacol în jocul tur, încheiat la egalitate, 35-35!

Șeful delegației franceze în România a fost Rudi Prisăcaru (50 de ani), fostul mare internațional român, care acum este directorul sportiv al clubului din Hexagon. ”A fost un meci foarte frumos, cu un ritm excelent. Numărul de goluri reflectă acest lucru, deși trebuie să recunoaștem că apărările nu prea au fost la înălțime”, a declarat Rudi Prisăcaru.

”Toulouse e favorită, dar Turda are de partea ei experiența!”

Rudi Prisăcaru recunoaște că Turda l-a surprins plăcut. ”Toulouse a tratat meciul, probabil, cu anumită lejeritate, au fost puțin prea siguri de calificare. Turda a jucat foarte bine, a reușit să revină de la minus cinci. Acum, după meciul din România, francezii au văzut că trebuie să-i ia în serios”, spune Prisăcaru. Tot oficialul echipei franceze a adăugat. ”Turda are experiența meciurilor internaționale, are jucători mai în vârstă, care au mai jucat în Europa. Toulouse a revenit în cupele europene după o pauză de șase ani, ultima dată au fost în 2014. Asta ar putea să conteze, deși eu cred că Toulouse e puțin favorită, dar doar prin prisma faptului că joacă acasă returul”, a subliniat Rudi Prisăcaru.

1.000 de spectatori vor fi prezenți la meci în Palatul Sporturilor ”Andre Brouat”, capacitatea sălii fiind însă de 3.500 de locuri. ”Măsurile de distanțare nu permit mai mulți fani, altfel sala ar fi fost arhiplină”, a mărturisit Rudi Prisăcaru. Echipa care se va califica din dubla manșă va accede în grupele European League.

Minaur Baia Mare a confirmat cele 7 cazuri de COVID-19 la echipa masculină!

România nu va mai întâlni Serbia, la Craiova. Va fi doar o dublă cu ”naționala” de tineret

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează