SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Numire-surpriză în handbalul masculin: Sandu Iacob, antrenor la naționala Georgiei

Sandu Iacob dând indicații jucătorilor săi de la CSM Bacău
Sandu Iacob dând indicații jucătorilor săi de la CSM Bacău

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 12:54 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 13:25

Sandu Iacob, tehnicianul lui CSM Bacău, a acceptat oferta georgienilor, dar federația gruzină trebuie să primească și acordul clubului băcăuan. 

Federația de Handbal din Georgia i-a propus lui Sandu Iacob, fostul internațional român, să antreneze naționala de seniori a Georgiei în preliminariile Euro 2024. "A fost o ofertă concretă pe care am acceptat-o. Este o onoare să antrenezi o echipă națională. Nu am mai făcut acest lucru și recunosc, sunt încântat", a declarat Sandu Iacob.

Sandu Iacob, antrenor la naționala Georgiei

Antrenorul CSM Bacău, crede că fostul său coleg și apoi elev, portarul georgian Shota Tevzadze l-a recomandat. "Federația georgiană trebuie să obțină acum acordul clubului pentru a mă lăsa să merg în acea perioadă să antrenez echipa Georgiei. Sper să nu fie probleme, pentru că și pentru club e o onoare să aibă antrenorul la o echipă reprezentativă", a mai spus Iacob.

Georgia va găzdui grupa de calificare din care mai fac parte Cipru, Marea Britanie și Bulgaria. Primele două echipe se vor califica în faza a doua a preliminariilor. Turneul are loc în perioada 12-14 martie. Sandu Iacob (43 de ani) a antrenat până acum în carieră naționala de juniori a României, dar și cluburi precum Steaua, Dobrogea Sud Constanța, HC Vaslui, CSM Focșani și CSM Bacău. Cel mai bun rezultat este câștigarea Cupei României cu Dobrogea Sud Constanța în 2018.

Citește și alte știri din handbal:

Argentina a ratat o calificare istorică! Croația nu a putut învinge nici rezervele Danemarcei. Cum arată tabloul „sferturilor” la Mondiale

Franța a ajutat Norvegia și a trimis Portugalia acasă! Gazda Egipt e în sferturi, dar acolo o așteaptă campioana mondială, Danemarca

Playtech: TRAGEDIE pentru Oana Lis! A MURIT! A făcut anunțul trist


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează