SPORTURI  »  HANDBAL  »  FERENCVAROS - CSM BUCUREȘTI 26-27

Scandal URIAȘ pe net, între unguri și antrenorul lui CSM: "Paula a primit în cap un litru de urină, monezi şi brichete! Naziștii au făcut-o animal, ţigancă şi orfană!"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 12:47

Antrenorul handbalistelor de la CSM București, Per Johansson, a răbufnit pe contul său de Instagram, unde a postat un mesaj cu tente xenofobe în încercarea de a sancționa felul în care fanii unguri au tratat-o pe Paula Ungureanu la meciul Ferencvaros - CSM.

"Performanța din aceste două debyuri est-europene m-a făcut să lăcrimez, dar sunt și dezamăgit de lumea bolnavă în care trăim, o lume în care ura este în creștere. În Ungaria xenofobia şi fascismul sunt acceptate în proporţie de peste 50 la sută.

A fost mai mult decât sport și mai mult decât Ferencvaros contra CSM. A fost Ungaria contra România, două ţări care se urăsc, iar ura a fost înfricoşător de reală.

Portarul nostru, Paula, a primit un litru de urină în cap, zece monezi şi trei brichete, iar 5.000 de fasciști, nazişti și ultrași i-au strigat: «Du-te acasă ţigan, animal, orfan!» Nu am putut merge un metru fără a fi însoțiți de poliție", a scris antrenorul lui CSM.

Contre online cu suporterii

„E adevărat că sunt mulți idioți și fasciști printre ultrași. Și în Ungaria, și în România, și în Suedia. Dar tu condamni întreaga țară aici! Înțeleg că ești furios, dar încearcă să nu generalizezi, chiar dacă e la modă să ataci Ungaria în aceste zile ...”, i-a replicat un suporter maghiar pe Instagram.

Antrenorul lui CSM a revenit cu un răspuns: “Îmi cer scuze dacă am generalizat, nu ăsta a fost scopul meu. Cunosc mulți unguri de calitate. Dar voi știți că m-am referit la cei care mi-au atacat jucătoarele, iar jobul meu este să le protejez. Nu urăsc Ungaria, însă urăsc fascismul”.

CSM București a câștigat și manșa retur din Ungaria contra lui Ferencvaros, scor 27-26, după 30-25 în tur, calificându-se în Final Four.

 

Hysterien i Bukarest efter idag är helt overklig. Att nu ha fått uppleva två fullsatta öststatsderbyn är en ynnest som gör mig tårögd men också missmodig över den sjuka värld vi just nu lever i och det hat som växer fram. I Ungern döljer man det inte längre där frodas den värsta sorten av främlingsfientlighet och är fullt accepterad då fascisterna har över 50 procent stöd Det är så mycket mer än sport och så mycket mer än CSM mot Ferencvaros. Det har varit Rumänien mot Ungern två länder som hatar varandra och ett hat som idag blev läskigt på riktigt när matchen bröts efter att vår målvakt Paula fått 1 liter piss i huvudet, 10 mynt och tre tändare och 5000 fascister, nazister och ultras skanderade 'Åk hem era jävla djur till zigenare och horungar' och i samma veva passade på att matchen igenom göra apljud till en av våra fransyskor Gnos Niombla. Och att vi inte kunde gå en meter utan att kravallpolis följde med oss. Glad och tillfredsställd att vi lyckades och tack för alla glada tillrop. På bilden vår matchhjälte Paula med en massa piss i håret.

A post shared by Per Johansson (@perglobe) on

Citește și: Scene incredibile la meciul din Ungaria al fetelor de la CSM București: Paula Ungureanu, atacată și scuipată!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (219)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  21 Aprilie 2017, 08:21

Are dreptate antrenorul dar poate nu stie ca avem si noi "falitii nostrii", ce se comporta tot ca niste barbari si care isi mai baga coada (s-au sunt folositi) si in evenimentele de strada . Cunosc personae de etnie magheara de foarte buna calitate , de cuvant si de buna crestere .De fapt aceasta ura este si intretinuta chiar si cei de la varful statului . In ceea ce priveste comportamentul acelor huligani cred ca e treaba celor de la federatia international sa puna stavila acestor manivestari si se pot sanctiuni usturatoare . Daca tot vor sa castige toate meciurile sa joace intre ei cativa ani pana se satura sa se ciomageasca . Pot organiza si premii pentru huligani ,spre exemmplu cine bea mai repede un litru de urina . Organizarea si paza a fost ca la o piesa de teatru si ar trebui sa le fie rusine organizatorilor de facilitarea si indemnarea la astfel de manifestari .

989876901096917
Alexandru Bodea  •  18 Aprilie 2017, 09:44

au ramas cu purtarile de "barbari" cum ii numeau romanii pe aceia din afara Imperiului ... fata de "barbarii de ieri" au devenit "nazistii de astazi" , iar asta nu trebuie iertat !!! TREBUIE ELIMINATI MAI MULTI ANI DIN TOATE EVENIMENTELE SPORTIVE , POATE SE VOR "INVATA MINTE " !!!

ceaiuri
ceaiuri  •  18 Aprilie 2017, 08:53

banuiesc ca suedezul a auzit el cate ceva despre duelurile sportive intre noi si ..vecini..dar sa ii faci fascisti e prea de tot(nu au cum pt ca au fost in 39 acum pot sa fie neo..care simpatizeaza cu acel curent..miscare)dar ca un om trait intr-o societate sanatoasa..acele manifestari pe un teren de handbal pare de neconceput..si are dreptate,cei mai buni tb sa invinga si noi am fost de departe echipa mai buna(nu ne-au condus decat la sf primul reprize si inceputul rep a doua si numai la un gol...pe cand noi mai mereu le-am condus la dif mai mari iar ftc a pierdut meciul..de cand a fost desemnata brigada de arbitrii(fara gresala)acum totul depinde de delegatul sarb ce o sa scrie in raportul ce tb predat (nici cu sarbii nu o duc bine ungurii)daca o sa trimitem si un protest oficial(cu probe video..si cu ce s-a scandat)ehf poate sa dea un exemplu de intoleranta si poate exclude echipa maghiara cel putin 1an din comp oficiale

Vezi toate comentariile (219)
Comentează