SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Schiță de echipă stelară la CSM București » Ce transferuri importante negociază echipa Primăriei

CSM București a perfectat câteva transferuri importante, foto: Imago
CSM București a perfectat câteva transferuri importante, foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 26 februarie 2022 09:45 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 10:49

CSM București a perfectat câteva transferuri importante pentru sezonul viitor, dar vrea și alte jucătoare pe posturile deficitare: portarii Poulsen și Eriksson, pivotul Edwige și interul dreapta Hoghdal.

Față de sezonul trecut, CSM are liniște din punct de vedere financiar. Jucătoarele sunt cu salariile la zi, iar conducătorii au început să contureze echipa pentru etapa următoare. CSM a anunțat deja transferurile franțuzoaicei Kalidiatou Niakate și al rusoaicei Marina Sudakova.

Se așteaptă semnătura coordonatoarei de la Rapid și de la națională, Eliza Buceschi, apoi se intră în linie dreptă pentru aducerea unui portar, a unui inter dreapta și a unui pivot.

Gest curajos al rusului Rublev » Mesajul transmis lui Putin, chiar pe camera TV, după calificarea în finala de la Dubai
Război în Ucraina
Gest curajos al rusului Rublev » Mesajul transmis lui Putin, chiar pe camera TV, după calificarea în finala de la Dubai

Vânătoare de goalkeeperi la CSM București

După 7 ani la CSM, portarul croat Jelena Grubisici a anunțat că în vară se va retrage, iar olandeza Tess Wester vrea și ea să plece, motivând că nu s-a acomodat. 

CSM a ieșit la cumpărături, dar a ratat mai multe ținte: franțuzoaica Laura Glauser și-a prelungit contractul cu Gyor, daneza SandraToft a ales tot formația maghiară, croata Ivana Kapitanovici a semnat cu Rapid, iar Iulia Dumanska va juca la Bistrița. 

Din aceste motive, CSM discută acum cu daneza Rikke Poulsen, 35 de ani, de la Esbjerg, și cu suedeza Evelina Eriksson, 25 de ani, de la Vipers. Dacă pleacă și Wester, CSM le va lua pe ambele. Tess Wester va anunța în două săptămâni dacă va continua sau nu la București.

Pentru postul de pivot, CSM este în discuții avansate pentru semnătura campioanei olimpice, mondiale și europene, franțuzoaica Beatrice Edwige, 33 de ani, care joacă în prezent la Rostov. 

Campioana României a dorit-o și în sezonul trecut, dar din cauza problemelor financiare, transferul a fost ratat și Edwige a plecat de la Gyor la Rostov. CSM le-a mai vrut pe Crina Pintea și pe Vilde Ingstad, dar românca și-a dat acordul pentru al doilea sezon la Gyor, iar norvegianca rămâne la Esbjerg.

Locul cel mai expus

În inter dreapta, postul cel mai deficitar la CSM după accidentarea Barbarei Lazovici, Bucureștiul a încercat mai multe variante, dar până acum niciuna nu s-a concretizat. Ana Gros a ales banii de la Rostov, iar Mette Tranborg rămâne în Danemarca. 

Franțuzoaica Oceane Sercien, care joacă la Krim, a fost cea mai aproape de București, dar CSM nu s-a înțeles cu impresarul handbalistei asupra modului de plată al comisionului și jucătoarea a fost direcționată spre Vipers.

În prezent, CSM încearcă s-o aducă pe norvegianca Moa Hogdhal, 25 de ani, care joacă la Viborg, fosta adversară a echipei din Râmnicu Vâlcea, din European League. Hogdhal este campioană mondială cu Norvegia, titlu câștigat anul trecut, în decembrie, în Spania. 

Cum ar arăta lotul CSM, dacă se vor concretiza toate transferurile: 

  • Portar: Poulsen, Eriksson, Davidsen 
  • Extremă dreapta: Dembele, Dindiligan, Smeets 
  • Inter stânga: Neagu, Niakate, Arntzen 
  • Coordonatori: Omoregie, Buceschi 
  • Inter dreapta: Hoghdal, Lazovici, Klikovaci 
  • Extrema dreapta: Sudakoa, Aune 
  • Pivot: Edwige, Broch, Ramusovici

Citește și alte știri de handbal: 

Iulia Dumanska, portarul naționalei de handbal a României, are părinții în Ucraina: „Toată lumea de acolo e speriată”

CSM București a câștigat derby-ul cu Rapid și reaprinde lupta la titlu în „Liga Florilor” » Cristina Neagu, imperială în fața fanilor giuleșteni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
931147260257332
Peter Lengyel  •  27 Februarie 2022, 17:29

Edwige joaca deja la FTC Budapesta, a fost transferata saptamina trecuta.

ceaiuri
ceaiuri  •  27 Februarie 2022, 15:15

inainte de a forma o echipa stelara...in echipa a fost "transferat"un aplaudac(nu e o surpriza)cu toate ca cei din conducere aminteau ca au cei mai impartiali jurnalisti,ce uita ..d-nul fruct, CSM poate sa fie prima echipa calificata in sferturi(rusii cred ca vor fi exclusi din toate competitiile externe)

laurentiub01
laurentiub01  •  27 Februarie 2022, 11:50

Stelara ? Gluma proasta …. Fără conducator de joc adevarat , cu neagu pe post de veșnica golgeteră și cu un antrenor de doi bani nu vor face nimic . Înainte de toate astea nu au sala , nu au public și nici management . Bani aruncați aiurea .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează