SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

SCM Râmnicu Vâlcea s-a despărțit de Ana Maria Iuganu » Cu cine a semnat extrema

Ana Maria Iuganu
Ana Maria Iuganu

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2019 20:07

Ana Maria Iuganu nu mai este de ieri jucătoarea campioanei SCM Rm. Vâlcea. Extrema stânga și-a manifestat dorința de a rezilia contractul cu gruparea vâlceană, semnând în schimb cu Gloria Buzău.

 "Din motive personale, s-a ajuns la un acord de reziliere a contractului. Noi îi mulțumim pentru aportul adus la câștigarea campionatului și a Supercupei României, îi urăm sănătate și succes la viitoarea echipă", a anunțat printr-un comunicat campioana României. 

Ana Maria Iuganu (29 de ani) venise în vara anului trecut de la CSM Roman. Ea este a șasea jucătoare care a câștigat titlul la Vâlcea și care va juca în viitorul sezon la Buzău.

Vezi și: 

OUT 7 săptămâni! Măgura Cisnădie a rămas fără o jucătoare de bază înaintea noului sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  23 Iulie 2019, 15:47

o jucatore buna(uneori peste ..florica)a facut destule meciuri bune(folosita in repr a doua..sau cand florica nu era in forma...)cred ca poate sa creasca valoric ..si de ce nu sa o vedem si la nationala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează