SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFERURI

3 transferuri dintr-un foc! O altă echipă se întărește pentru duelurile cu CSM București și Rapid

Nathalie Hagman într-un meci al echipei ei actuale, Les Neptunes de Nantes // FOTO Imago Images
Nathalie Hagman într-un meci al echipei ei actuale, Les Neptunes de Nantes // FOTO Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 09:41 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 09:50

Nathalie Hagman, Natasa Ljepoja și Raluca Kelemen sunt jucătoarele care au semnat deja cu SCM Râmnicu Vâlcea pentru campionatul viitor.

Team-ul oltean încearcă să revină în bătălia pentru primele trei locuri în ediția următoare a întrecerii interne și să nu aibă emoții pentru participarea în cupele europene.

Vâlcenii au obținut semnătura a trei jucătoare și mai așteaptă încă două handbaliste valoroase, care îl vor putea ajuta pe antrenorul Bent Dahl la refacerea echipei.

Nathalie Hagman, din nou în România!

Suedeza Nathalie Hagman are 31 de ani, 1,67 m înălțime, joacă în extrema dreaptă sau inter și vine de la Nantes. Ea a mai jucat în România la CSM București, în perioada 2017-2019, apoi la Odense și Les Neptunes de Nantes. 

Este o jucătoare tehnică și rapidă și cu siguranță va fi un mare plus pentru Vâlcea. Hagman a câștigat două medalii cu Suedia la campionatele europene, argint în 2010 și bronz în 2014.

Natasa Ljepoja, pivot de Liga Campionilor

Vâlcea s-a întărit și pe postul de pivot prin aducerea slovenei Natasa Ljepoja. Jucătoare cu experiență în Liga Campionilor, titulară la Krim Ljubljana, Ljepoja are 26 de ani și 1,78 m înălțime. Slovena este o jucătoare completă, face ambele faze, atac și apărare, iar Vâlcea și-a asigurat dublură la pivot, acolo unde doar Asma Elghaoui joacă la nivel european.

Al treilea transfer făcut de clubul vâlcean este portarul Raluca Kelemen, care revine în orașul natal. În vârstă de 24 de ani și având 1,80 m înălțime, Kelemen a mai jucat la Zalău și Buzău, iar la Vâlcea o va înlocui pe germanca Isabell Roch, care a anunțat clubul că vrea să se întoarcă în Germania deoarece s-a căsătorit.

SCM Râmnicu Vâlcea își dorește să mai transfere încă trei jucătoare pentru sezonul viitor, dintre care două handbaliste la linia de 9 metri.

În actuala ediție de campionat, oltencele sunt pe locul 5 după 12 etape, cu 26 de puncte. SCM Râmnicu Vâlcea este calificată și în grupele EHF European League, unde după două partide are o victorie și o înfrângere.

Citește și: 

Două reveniri de senzație la Rapid » Campioana se întărește serios pentru fazele eliminatorii din Liga Campionilor

Secretul din spatele rezultatelor excepționale de la CSM București: „Nu mă hazardez și nu poate nimeni să mă devieze de la ideea asta!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează