SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RÂMNICU VÂLCEA

SCM Râmnicu Vâlcea vs FTC Budapesta // Amical de gală pentru campioana României + două absențe importante

SCM Rm. Vâlcea
SCM Rm. Vâlcea

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 11:19

SCM Rm. Vâlcea joacă azi, ora 18:00,  împotriva vicecampioanei Ungariei, FTC Budapesta, la Sânnicolau Mare. E ultimul test adevărat al echipei lui Florentin Pera înainte de startul oficial al sezonului. 
 

SCM Rm. Vâlcea va disputa azi, la Sânnicolau Mare, ultimul test important înainte de startul oficial al sezonului, Supercupa României din 25 august, contra CSM București. 

Campioana României își va testa forțele contra unei echipe deosebit de puternice, vicecampioana Ungariei, FTC Budapesta. Cele două părți s-au înțeles să dispute un amical la jumătatea drumului dintre Budapesta și Rm. Vâlcea, fiind aleasă ca locație Sânnicolau Mare. 

„Va fi încă un joc deosebit de puternic pentru noi, în care vom încerca să ne testăm limitele. Din păcate, nu am nici de această dată, la dispoziție, întreg lotul de jucătoare", a declarat antrenorul Florentin Pera.

SCM Rm. Vâlcea nu se poate baza pe două jucătoare de bază, brazilianca Samara da Silva și spaniola Alicia Fraga Fernandez, lăsate acasă. 

Va fi al 10-lea amical al verii pentru Vâlcea, care până acum a învins Rapid, SCM Craiova, HC Zalău, a terminat la egalitate cu Astrahan (Rusia), dar a și pierdut disputele cu Corona Brașov, Brest (Franța) și Buducnost Podgorica (Muntenegru). 

De la Sânnicolau Mare, Vâlcea va pleca direct la Bekescsaba (Ungaria), acolo unde sâmbătă 17 august va mai susține două partide de verificare. Va întâlni mai întâi echipa de primă ligă maghiară Elore Bekescsaba, pentru ca seara să joace în compania campioanei Serbiei, ZORK Jagodina. 

Rezultatele de până acum ale SCM Rm. Vâlcea în amicale

  • 25 iulie Rapid București-SCM Rm. Vâlcea 25-42
  • 27 iulie SCM Rm. Vâlcea-Rapid București 34-18
  • 2 august SCM Rm. Vâlcea-HC Zalău 32-25
  • 2 august SCM Rm. Vâlcea-SCM Craiova 25-22
  • 3 august SCM Rm. Vâlcea-Corona Brașov 25-28
  • 9 august SCM Rm. Vâlcea-Brest (Franța) 34-35
  • 10 august SCM Rm. Vâlcea-Astrahan (Rusia) 28-28
  • 10 august Buducnost-SCM Rm. Vâlcea 33-27
  • 11 august Buducnost-SCM Rm. Vâlcea 28-19

Ce amicale urmează pentru SCM Rm. Vâlcea:

  • azi, ora 18:00 SCM Rm. Vâlcea-FTC Budapesta (Ungaria)
  • sâmbătă, ora 12:00 SCM Rm. Vâlcea-Bekescsaba (Ungaria)
  • sâmbătă, ora 19:00 SCM Rm. Vâlcea- ZORK Jagodina (Serbia)

Citește și:

Tomas Ryde surprinde înaintea debutului campionatului: ”CSM București se aseamănă cu Viborgul anilor 2006-2008!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează