SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM.VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI

SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 20-19 // Samara da Silva, eroina Vâlcei în meciul cu CSM București, explică secretul golului din ultima secundă: „Nu am închis ochii”

Articol de - Publicat duminica, 22 septembrie 2019 13:18

Samara da Silva (27 de ani), brazilianca din lotul SCM Rm. Vâlcea, a fost sâmbătă vedeta meciului cu CSM București, 20-19. Interul stânga a înscris cu o aruncare senzațională, în ultima secundă, golul victoriei.  
 

„Nu am închis când am tras la poartă. M-am dus doar foarte hotărâtă. Sincer, am visat toată săptămâna la o astfel de aruncare”, a spus Samara. Nu a fost cel mai important gol pentru ea, pentru că „nu am câștigat nimic cu el”.

Da Silva este la al doilea sezon la Rm. Vâlcea și e stâlpul apărării campioanei României. „Am spus mereu că meciurile se câștigă în apărare, la fel și campionatul. Cu CSM, ne chinuiam să dăm gol, aveam în față o apărare foarte puternică. Am jucat însă cu inima, am fost concentrate până la final și mulțumim lui Dumnezeu că am reușit să câștigăm”, a adăugat Samara.  

Brazilianca și-a adus aminte că, în săptămâna dinaintea meciului cu CSM, antrenorul Florin Pera a pus prosoape în colțurile porților, iar jucătoarele trebuiau să arunce doar acolo. „Poate că m-a ajutat. Mingea trimisă de mine s-a oprit exact în vinclu”, a încheiat Samara. 

Citește și:

Îl prinde paltonul pe Tomas Ryde? » „Nu văd o problemă că am pierdut meciul cu Vâlcea” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
digei
digei  •  22 Septembrie 2019, 15:15

Bravo Valcea!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează