SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

SCM Rm. Vâlcea e blocată în Danemarca!

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2021 17:44 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 17:58

Vremea rea și zborurile anulate au dat peste cap programul handbalistelor de la Vâlcea. Acestea vor ajunge, cel mai devreme acasă abia miercuri după-amiază

Victoria obținută de SCM Rm. Vâlcea la Odense, duminică seara, 26-25, nu a putut fi sărbătorită de fetele de la Vâlcea. Echipa ar fi trebuit să plece luni dimineață spre Amsterdam și de acolo la București. Numai că zborurile au fost anulate din cauza condițiilor meteo din Olanda.

"Duminică seara, după meci, am fost anunțați că zborul de la Bilund spre Amsterdam a fost amânat și că am fost redistribuiți la o cursă luni seara. În aceste condiții am fi ajuns la București luni noaptea, la ora 1:00", a declarat președintele SCM, Florin Verigeanu. Numai că oficialul oltean a fost anunțat și azi, cu câteva ore înainte de plecarea la aeroport, că și zborul de luni seara a fost anulat.

"Ne-am cazat la un hotel pe aeroportul din Bilund. Abia marți seară avem zbor de plecare. Ajungem la Amsterdam și acolo înnoptăm. Spre București plecăm abia miercuri și ajungem undeva după prânz", a explicat Verigeanu. SCM Rm. Vâlcea va trebui să joace duminică, pe teren propriu, ultimul meci din cadrul grupei B, cu Brest. "Din păcate programul echipei a fost dat peste cap. Să stai trei zile prin aeroporturi nu e prea plăcut, se anunță oboseala. Tot ce ne dorim însă e să ajungem sănătoși acasă", a declarat și antrenorul Florentin Pera.

Ce a spus Florentin Pera după ce SCM Rm. Vâlcea a câștigat pe terenul lui Odense

EXCLUSIV Crina Pintea pleacă de la CSM București și se întoarce la echipa la care a câștigat Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează