SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM. VÂLCEA - GYOR

SCM RM. VÂLCEA - GYOR 20-29 // Florentin Pera: „Ne-am luptat cât am putut, dar suntem încă departe de Gyor!”

Articol de , - Publicat sambata, 08 februarie 2020 19:49

Florentin Pera, 40 de ani, tehnicianul vâlcean, spune că echipa sa va arăta mult mai bine în sezonul viitor și că abia peste doi ani s-ar putea bate cu formații de valoarea campioanei Ungariei.

Florentin Pera a fost mulțumit de evoluția echipei sale doar în prima repriză, nu și în partea a doua. "Atât timp cât ne-am apărat bine, am fost aproape de ele. Treptat, ele au avut soluții, schimbări, au venit cu prospețime de pe bancă și și-au creat avantaj. La patru-cinci goluri e greu să vii din spate cu o echipă de talia Gyorului. Fetele s-au luptat, au încercat să facă tot ce se poate, însă valoarea adversarului a fost clar peste", a declarat Pera. A continuat. "Au mai venit și 7 elimininări, cu 10 minute efectiv de inferioritate numerică. Cu Gyor e greu să joci de la egal la egal, dar în inferioritate? Îmi pare rău că nu am reușit mai mult, dar gândul nostru pleacă acum spre calificarea în "sferturi". Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să remediem greșelile, ratările și să progresăm".

+41 FOTO

Politica pașilor mărunți

Antrenorul oltencelor știe ce e de făcut. "Vâlcea mai are mult de muncă, dar cred că suntem pe drumul cel bun. Într-un an-doi, vom ajunge să ne batem și cu echipe de talia Gyorului. Noi am încercat să mergem pe politica pașilor mărunți, am câștigat campionatul, am jucat prima dată în Liga Campionilor, dar trebuie să fim realiști. Sunt echipe mult mai puternice decât noi. Asta nu înseamnă că ne dăm bătuți, vom încerca să aducem rezultate cât mai bune, avem nevoie de întăriri în vederea realizării unui obiectiv mai îndrăzneț".

"Nu mă așteptam la o asemenea diferență!"

Danyi Gabor, tehnicianul Gyorului, a recunoscut că nimeni nu se aștepta să câștige la o asemenea diferență la Rm. Vâlcea. "Mă așteptam la multe lucruri, dar niciodată la o diferență de 9 goluri. Am evoluat împotriva unei echipe grozave, care a jucat un handbal bun și care a luptat în permanență. Am speculat la maximum greșelile echipei gazdă, apărarea noastră și poarta au decis meciul. Asta a dus la o asemenea diferență. Sunt fericit pentru că echipa nu venea după meciuri foarte bune în ultimul timp", a declarat antrenorul Gyorului.

Vremea revederilor

Observatorul din partea Federației Europene de Handbal a fost rusoaica Liudmila Bodnieva, fosta campioană mondială cu echipa Rusiei. Fostul pivot a jucat o mare parte din timp la Krim Ljubljana, cucerind cu campioana Sloveniei de două ori Liga Campionilor. Bodnieva a fost coechipieră la Krim cu Luminița Huțupan Dinu, portarul de legendă al României, cu care s-a revăzut (foto jos). 

SCM RM. VÂLCEA - GYOR 20-29 // Florentin Pera: „Ne-am luptat cât am putut, dar suntem încă departe de Gyor!”

Și Simona Gogârlă, fostul inter stânga al României, a venit la Vâlcea să-și revadă fostele colege de la Gyor. Gogârlă a jucat la Gyor între 2004 și 2007. Ea s-a întreținut cel mai mult cu Anita Gorbicz, cea care a stat doar în tribună (foto jos). Gorbicz (36 de ani) a anunțat că acesta e ultimul sezon la campioana Ungariei.

SCM RM. VÂLCEA - GYOR 20-29 // Florentin Pera: „Ne-am luptat cât am putut, dar suntem încă departe de Gyor!”

SCM RM. VÂLCEA - GYOR 20-29 // Kristina Liscevici: „E greu să joci cu Gyor aproape o repriză în inferioritate!”

Playtech: Concurenta de la Survivor care a RENUNŢAT la haine! Se răsfaţă într-un loc de vis. Imagini de neratat


Comentarii (4)
basistul
basistul  •  09 Februarie 2020, 23:46

Romania este o unitate teritorial-administrativa, creata cu scopul de a promova politica externa si interesele economice ale Germaniei in acesta parte a continentului ... si care a fost condusa de marionete numite de la Berlin, in ultimele 2 secole ... indiferent ca s-au numit 'Regi' sau 'Presedinti'. Sa o arzi pe patriotul, cand statul tau are presedinte neamt, care mai este si *** si *** ... este ... culmea prostiei! ...:)) Eu sunt valcean-bucurestean ... si nu imi convine din banii mei sa fie finantata o echipa care are buget cat toata Liga Nationala de Handbal Feminin la un loc, o echipa fara suporteri. Ar putea sa aibe si 100 de milioane de suporteri, atat timp cat eu nu sunt suporterul acestei echipe, nu vreau SA FIU OBLIGAT, sa o finantez. Gyor ... o echipa foarte solida, cea mai buna din Europa la ora actuala ... are buget doar putin mai mare decat al CSM-ului ... diferenta esentiala ... este ca unii cunosc fenomenul, ceilalti sunt tamaie. Niciodata nu o sa sustin CSM Bucuresti, indiferent unde si cu cine joaca! La fel m-am exprimat si vizavi de Corona Brasov si mafia Dedu-Tarca, care a pus mana pe handbalul romanesc dupa asasinarea Oltchimului ... si s-a dovedit ca am avut dreptate. In rest ... respect celelalte echipe care reprezinta acesta unitate teritorial-administrativa ...:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

890833474371575
Dan Mircea  •  09 Februarie 2020, 13:59

Aseară am văzut meciul csm-ului și am tinut din tot sufletul cu csm. stiti de ce? (sunt valcean și ar putea fi ciudat sa tin cu csm!!??) 1. sunt echipa din romania 2. ar fi bine sa castige grupa ei pentru ca, în cazul în care valcea se califica , să joace cu CSM in sferturi. Si in acest caz am avea posibilitatea să jucăm inca o data și împotriva arbitrilor și am putea să ne calim pentru astfel de meciuri. Am putea vedea cum joaca CSM cu o echipa "mica" asa cum ne consideră suporterii CSM. MULT SUCCES CSM, SUPERCAMPIOANA ROMANIEI! MULT SUCCES VALCEA, SUPERCAMPIOANA INIMILOR VALCENE, REPREZENTANTA ORASULUI CU 34 DE PREZENTE IN COMPETITIILE EURONENE (apropo, din acest punct de vedere scorul este 34 - 4, asa ca eu sunt sigur cs nu voi trai momentul unei eventuale egalitati). În rest numai bine pentru TOATE ECHIPELE DIN ROMANIA!

ceaiuri
ceaiuri  •  09 Februarie 2020, 13:17

si cand mai faci greseli e si mai greu...dar poate cu alte jucatoare (tb transferate cateva jucatoare)rez pot fii pozitive,nu stiu daca o jucatoare de valcence ar putea avea loc la gyor ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează