HANDBAL  ·  SCM RM. VÂLCEA - GYOR

SCM RM. VÂLCEA - GYOR 20-29 // Kristina Liscevici: „E greu să joci cu Gyor aproape o repriză în inferioritate!”

Articol de — , Sambata, 08 Februarie, 19:45

Kristina Liscevici, 30 de ani, centrul de la SCM Rm. Vâlcea, a simțit că Gyorul a avut un mic ajutor și din partea arbitrelor germane.

- Kristina, cum a fost pe teren? Gyorul nu v-a dat nicio șansă!

- Ufff! Simt că am jucat prea mult în inferioritate. În repriza a doua am fost aproape continuu cu un om în minus pe teren. Nu mă pot pronunța dacă deciziile au fost sau nu corecte, o să revăd meciul, să văd și unde am greșit! În fața campioanei Europei este greu să joci șase contra șase, închipuiți-vă cum e să joci aproape o repriză cu un om mai puțin. Ele au început în partea a doua să dea gol după gol, s-a ajuns la diferență de șase goluri, cum să mai recuperezi? Diferența nu cred că reflectă realitatea. Echipa mea a avut dorință de a lupta, a avut atitudine! Toate ne-am dorit victoria, dar în asemenea condiții era greu de crezut că o vom putea obține!

- Și voi ați greșit mult, ați ratat enorm, mai ales de pe extremă!

- Eu sunt mândră de coechipierele mele. S-au făcut într-adevăr multe greșeli în atac, dar, repet, e foarte greu să joci mereu în inferioritate numerică. Împotriva unei echipe ca Gyor, rezultatul nu poate fi decât unul!

- Ați avut presiune la acest meci?

- Nimeni nu ne-a spus că trebuie să câștigăm această partidă. Noi ne-am dorit. Obiectivul nostru este să obținem locul 4 în grupă și apoi vom vedea ce se va mai întâmpla.

+47 FOTO

"Șanse foarte mari"

- Aveți șanse uriașe, spre 90%, la calificare, nu?

- Șansele sunt într-adevăr mari, dar trebuie să câștigăm meciurile cu Krim și cu Savehof. Când vom fi calificate matematic putem să ne relaxăm.

- Gyor e cea mai puternică echipă pe care ați întâlnit-o în acest sezon?

- Cred că da! Gyor are șanse mari să câștige încă o dată trofeul. Sunt jucătoare valoroase, profesioniste. Au jucat cu atitudine și toată lumea a văzut că până la final au fost concentrate.Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (1)

adrix10  •  08 Februarie 2020, 20:08

Arbitre germane, sponsor german pentru gyor....nimic ieșit din comun :)))))

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1