SPORTURI  »  HANDBAL  »  BREST

Se naște o nouă superputere în handbal » Cum arată echipa care a "furat-o" pe Gullden de la CSM București

Articol de - Publicat joi, 15 martie 2018 14:25

Coordonatorul de joc de la CSM București, Bella Gullden, 29 de ani, va juca din sezonul viitorul în Franța, la Brest. (Detalii aici

Brest Bretagne, vicecampioana Franței, a făcut un tur de forță în ceea ce privește achizițiile. Pe lângă Isabelle Gullden, Brest a mai obținut semnătura slovenei Ana Gros, pe care a "furat-o" chiar de la campioana și rivala Metz.

Sunt și două jucătoare franceze, de perspectivă, pe care Brest și le-a acontat: pivotul Pauletta Foppa, de la Fleury, și Constance Mauny, o jucătoare de doar 19 ani, de la Chambray, campioană europeană Under 19 cu Franța, care joacă pe postul de extremă stânga.

Acestora li se adaugă deja valorile existente la Brest, campioanele mondiale Allison Pineau, Cleopatre Darleux, dar și Marion Limal sau Marie Prouvensier, ultimele două handbaliste care cochetează cu naționala Franței. Brest nu va câștiga însă campionatul în Franța și va trebui să joace calificări în Liga Campionilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  15 Martie 2018, 23:13

Pacat ca pleaca Bella, dar asta e, macar am avut un an cu ea si CR8 in aceeasi echipa. Sper sa castige Final 4ul de la Budapesta! :-)))

maxp
maxp  •  15 Martie 2018, 20:17

Arata a o echipa decenta, cum era si in sezonul asta. Dar nu remarc nicio superputere din lotul acestei echipe de pana acum.

razvyyc
razvyyc  •  15 Martie 2018, 17:03

De unde stiti ca nu castiga campionatul, domnule Ursescu? Exista play-off.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează