HANDBAL  ·  HANDBAL

Și CSM București și SCM Rm. Vâlcea se refuză! A făcut-o Lorena Ostase

Lorena Ostase joacă din 2016 la CSM Slatina FOTO Kolektiff
Lorena Ostase joacă din 2016 la CSM Slatina FOTO Kolektiff

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2021 14:47 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 16:17

Pivotul „naționalei” României, Lorena Ostase a ales să-și prelungească șederea la CSM Slatina, deși a avut oferte concrete de la cele mai bune echipe ale României.

Lorena Ostase (23 de ani) era la final de contract cu CSM Slatina, iar cele mai bune cluburi din România și-au dorit-o pe jucătoarea care a impresionat la Europeanul de anul trecut, din Danemarca. Fostă campioană mondială de junioare în 2014, Ostase a avut oferte concrete de la CSM București, SCM Rm. Vâlcea, Gloria Buzău, Rapid București. Numai că ea a ales să mai joace încă un an la Slatina!

„Am decis să continui, pentru un ultim an cu Slatina, pentru seriozitatea și profesionalismul clubului, devotamentul și aportul fanilor, oamenilor iubitori de handbal. Cred cu tărie, intr-un tot unitar, unde valoarea, creativitatea și dorința de muncă pot realiza lucruri extraordinar de frumoase la Slatina”, a fost declarația jucătoarei pe contul de Facebook al clubului. CSM Slatina a anunțat că a prelungit contractele și cu Luciana Popescu, Hermina Stoicănescu, Andreea Ivan si Sonia Vasiliu pentru sezonul urmator.

26 de goluria marcat Lorena Ostase pentru România în cele 5 partide jucate la Euro 2020Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1