SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

SMS-ul de la ora 2 noaptea » Tadici acuză Oltchimul!

Gheorghe Tadici a trimis la 2 noaptea un sms preşedintelui clubului Oltchim.
Gheorghe Tadici a trimis la 2 noaptea un sms preşedintelui clubului Oltchim.

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 21:29

Fostul antrenor al campioanei României reproşează oficialilor de la Vîlcea că au trimis arbitri ca echipa lui să piardă meciul de campionat cu Dunărea Brăila.

HC Zalău a pierdut, miercuri seara, meciul de campionat cu Dunărea Brăila, 24-25, din etapa a 13-a a Ligii Naţionale. Tehnicianul gazdelor, Gheorghe Tadici, a făcut din nou circ. A intrat de trei ori pe teren şi le-a cerut socoteală pentru deciziile luate arbitrilor vîlceni Marius Dănuleţ şi Mihnea Iordache. În noaptea de după meci i-a trimis un mesaj preşedintelui de la Oltchim, Petre Berbecaru, dar şi managerului general, Constantin Roibu.

"La ora 1:57 am primit un sms semnat Gheorghe Tadici în care eram acuzaţi că am avea de-a face cu meciul pierdut de echipa lui cu Brăila. L-am sunat şi am încercat să-i spun că nu avem nici un amestec, dar nu am avut cu cine vorbi. El o ţinea una şi bună că noi am trimis arbitri să piardă! Ce interes am avea noi, cînd avem cinci puncte avans în clasament şi un meci mai puţin disputat. Nu ne-am ocupat cu astfel de lucruri niciodată", a declarat Berbecaru.

Mesajul lui Tadici
"Mulţumit de comanda rezolvată de prostituatul directoraş de la Oltchim, de valoare 0? Ruşine tuturor celor implicaţi, cu otto p în prim-plan. Aşa să vă ajute D-zeu în viaţă" a fost mesajul trimis de Tadici în miez de noapte.

Mesajul tehnicianului îl vizează pe Mihnea Iordache, unul dintre cei doi arbitri, care lucrează la Oltchim şi este soţul fostei jucătoare vîlcene Diana Meiroşu, cumnatul actualei handbaliste Adina Meiroşu. De asemenea, "otto p" este Otto Pripas, fost arbitru vîlcean, care acum este vicepreşedinte în cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor în FRH. Pripas e acuzat că i-ar fi delegat pe cei doi arbitri.

Ar putea fi suspendat
Gheorghe Tadici nu a vrut să comenteze incidentul. "Nu mă interesează Oltchim, să-şi vadă ei întîi bîrna din ochiul lor, nu paiul din ochiul altuia. Nu ştiu ce reclamă ei şi ce au avut de spus, dar în ce mă priveşte sînt problemele mele personale, nu de ordin public, şi nu discut despre aşa ceva", a spus Tadici. Tehnicianul ar putea fi suspendat pentru mesajul calomnios şi dat în judecată de arbitrul în cauză.

Gaţu le-a apreciat prestaţia
Preşedintele FRH, Cristian Gaţu, a urmărit meciul la televizor şi a afirmat într-un cerc de prieteni că arbitrajul a fost foarte bun. În plus, el a spus că aşteaptă din partea observatorului FRH, Viorel Dobre, raportul suplimentar pentru cele întîmplate în timpul meciului. "Cei doi arbitri au dus meciul foarte bine la capăt. Au arbitrat corect. Trebuiau chiar să-i acorde cartonaş roşu lui Gheorghe Tadici pentru că a intrat pe teren cînd jocul nu era oprit", ar fi spus Gaţu.

"Am fost înjurat ca la uşa cortului!"
Ioan Băban, antrenorul de la Dunărea Brăila, a declarat că arbitrajul "celor doi copii a fost ireproşabil. Aş vrea să am parte mereu de asemenea arbitraje, şi acasă, şi în deplasare". Băban a povestit însă că, în timpul meciului, fiul lui Gheorghe Tadici, l-a înjurat ca la uşa cortului. "Nu pot să reproduc ceea ce mi-a strigat. Şi la final, cînd dădeam interviuri, mă tot înjura. A venit şi l-a luat mama lui de lîngă mine. O să-l dau în judecată, martoră mi-e toată banca tehnică şi familia mea, care a venit la meci", a declarat Băban.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
ludovic
ludovic  •  03 Februarie 2012, 05:03

Tadici a dovedit de nenumarate ori ca nu stie sa piarda,nu-si respecta colegi,propria echipa,zalaul,ce sa mai spunem de adversari;un taran prost crescut(lipsa cei sapte ani de acasa)dupa figura lui Tadici asa si baiatul sau,,taranii.face zalaul de ris ar trebui pensionat.rusine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează