SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA OUT DE LA EURO

Sonia Seraficeanu, după România - Croația 20-25: „Nu ne-au mers atacurile, nu am jucat în viteză”

Sonia Seraficeanu după una din reușitele contra Croației Foto Jozo Cabraja / kolektiffimages
Sonia Seraficeanu după una din reușitele contra Croației Foto Jozo Cabraja / kolektiffimages

Articol de - Publicat joi, 10 decembrie 2020 21:59 / Actualizat joi, 10 decembrie 2020 22:56

România - Croația 20-25. Extrema dreapta a încercat să explice căderea din prima parte a meciului din această seară, spunând și că „probabil că nu am avut atât de multă determinare ca adversarul nostru”

Sonia Seraficeanu a jucat contra Croației aproape 30 de minute, înscriind două goluri din trei aruncări. După partidă, în videoconferința online, ea a căutat să explice prăbușirea suferită de echipa României în prima repriză. „Probabil că nu am avut atât de multă determinare ca adversarul nostru, nu ne-au mers atacurile, nu am jucat în viteză, nu am găsit soluții clare pentru a marca, cred că din cauza aceasta am ajuns la acest rezultat", a spus extrema dreapta. 

„Trebuie să luptăm până la capăt, eu voi încerca să-mi fac datoria pe cât posibil, să-mi ajut colegele și asta este, continuăm cu ce avem" - Sonia Seraficeanu

„Jocul nostru nu merge așa de bine", a adăugat, referindu-se la postul său. „La nivelul extremelor nu am avut atâtea goluri, probabil că și încrederea în noi este mai scăzută, dar încercăm să reparăm acest lucru". Pentru ce a rămas de jucat, Seraficeanu a spus că „eu cred că putem mult mai mult, trebuie să facem tot posibilul să ne ridicăm moralul și să arătăm altă față". 

„Am avut încredere în noi, am vorbit, ne-am încurajat, dar nu știu ce s-a întâmplat, ne-am demoralizat, am avut câteva ratări și adversarul a venit cu mult mai mult curaj" - Sonia Seraficeanu

Citește și alte știri din handbal

Iulia Dumanska: ”Am jucat slab, Croația ne-a surprins!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează