SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Antrenorul lui Dinamo iese la atac după decizia FRH: „Ne compromite șansele de a juca în Liga Campionilor!”

Ștefan Constantin, antrenor Dinamo
Ștefan Constantin, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2020 20:48

Ștefan Constantin (52 de ani), antrenorul echipei de handbal Dinamo, a vorbit pe seama deciziei FRH de a pune capăt sezonului în curs din handbalul românesc fără a avea campioane.

Este o decizie incorectă și total împotriva clubului Dinamo. Se știe că în ultima perioadă a fost o luptă între FRF și conducerea clubului Dinamo”, a declarat Ștefan Constantin în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Ștefan Constantin: „Decizia ne dezavantajează!”

Decizia luată de Federația Română de Handbal ar putea-o costa scump pe Dinamo, care riscă să nu mai participe în grupele Ligii Campionilor în următorul sezon:

„Nedecernarea titlului ne dezavantajează în fața criteriilor de a accede în Liga Campionilor, în noul format cu 16 echipe. Noul format este cu 2 grupe de 16 echipe. Nouă țări, în funcție de punctajul obținut în ultimii 3 ani, intră direct.

Noi trebuie să îndeplinim niște criterii pentru a intra în elită. Era un bonus dacă Federația ne declara campioană, acest lucru ar fi fost un avantaj față de celalalte țări. Noi încerăm să ne cerem acest drept de a participa în cea mai puternică competiție și datorită faptului că în acest sezon nu avem nicio înfrângere”, a explicat antrenorul.

Dinamo ocupa prima poziție în Liga Zimbrilor, cu 55 de puncte după 21 de meciuri. Următoarea clasată, Potaissa Turda, avea cu 5 puncte mai puțin și un meci în plus față de „dulăi”. Primele 4 clasate vor reprezentat România în cupele europene, Dinamo văzându-se nevoită să ceară un wild-card pentru a participa în Liga Campionilor.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică!

Citește mai multe știri despre handbal:

Șicane incredibile la votul decisiv din handbal » Președintele Dedu, acuzat că nu a ținut cont de cluburi: „N-a vrut să dea titlul lui Dinamo!”

Dan Savenco, dinamovistul-polițist, contrariat de decizia FRH: „E un pumn de KO! Dinamo domină handbalul românesc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  19 Mai 2020, 09:12

Un necaz nu vine niciodata singur. Asa se zicea pana acum. La Dinamo este altfel...Dupa ce ne obliga sa schimbam componenta echipei aproape in intregime. Dupa ce ni s-a interzis sa jucam cu PSG. Acum vine alta "nazdravenie. Oare ce mai urmeaza?

montgomerry
montgomerry  •  18 Mai 2020, 22:54

Nu te puteaia astepta la altceva,din partea lui Dediu. Omul are ce are cu Dinamo. Pun pariu ca daca Steaua era pe primul loc, cu un punct avans sau doar cu golaveraj pozitiv, le acorda titlul. Inca o dovada ca Dediu se crede stapan pe handbalul romanesc. O fi ruda cu Burleanu?

creeperno
creeperno  •  18 Mai 2020, 22:40

Firar sa fie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează