SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Surprize uriașe la Mondialul de handbal din Egipt » Croația și Spania, rezultate rușinoase!

FOTO IHF
FOTO IHF

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 23:33 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 00:05

Japonia a terminat pe ultimul loc la Mondialul din 2019, dar a reușit vineri să obțină un egal cu Croația,  vicecampioana Europei, 29-29! Spania a condus la 6 goluri, dar nu a putut bate Brazilia. S-a terminat tot 29-29!

Una dintre cele mai mari surprize din istoria Campionatelor Mondiale s-a înregistrat vineri seara, în Egipt. Japonia, ultima clasată la ediția de acum doi ani, a terminat la egalitate, scor 29-29 în fața Croației, o superputere pe semicerc. Cele două formații se întâlniseră în faza grupelor și în 2019, dar europenii câștigaseră fără emoții, 35-27.

Acum, vedetele Croației, Duvnjak, Cindrici, Ciupici, Strlek, Sego au trebuit să alerge mult timp însă ca să egaleze. Asiaticii au condus în mai multe rânduri, chiar cu 6 goluri diferență! Croația a fost o singură dată în avantaj, la 1-0! Japonia are numai jucători din campionatul intern, iluștri necunoscuți în handbalul mondial. Antrenorul echipei este însă un nume uriaș: islandezul Dagur Sigursson (47 de ani), cel care în carieră a mai antrenat naționalele Austriei și Germaniei. Cu nemții, Sigursson a cucerit titlul european în 2016, dar și bronzul olimpic, în același an!

Brazilia, o nouă surpriză

Nici campioana Europei nu a reușit mai mult de un rezultat de egalitate. Spania nu a putut trece de o echipă a Braziliei care a avut o revenire senzațională în partea a doua. Sud-americanii, locul 9 acum doi ani, au început mult mai bine și au condus cu 6-2. Spania și-a pus ordine în joc și după 16-13 la pauză, s-a desprins la 24-18 în partea a doua. Nu a fost de ajuns, Brazilia a luptat eroic, a egalat și a condus chiar cu 29-28. S-a terminat însă, în cele din urmă egal. Spania era înaintea turneului final din Egipt cotată cu șansa a treia la câștigarea titlului mondial.

Surprize uriașe la Mondialul de handbal din Egipt » Croația și Spania, rezultate rușinoase!
FOTO IHF

REZULTATE COMPLETE ZIUA A TREIA

Grupa A 
Germania-Uruguay 43-14, Ungaria-Capul Verde 34-27 
Grupa B 
Polonia-Tunisia 30-28, Spania-Brazilia 29-29 
Grupa C 
Qatar-Angola 30-25, Japonia-Croația 29-29 
Grupa D 
Danemarca-Bahrain 34-20, Argentina-RD Congo 28-22

Rezultatele de la Mondialul de handbal din Egipt » Franța a învins vicecampioana mondială, Norvegia!

Joc antiviperin » CSM București față în față cu echipa care are 6 campioane europene în lot!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează