SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSMISIUNI

Unde se vede handbalul românesc în următorii 4 ani » Televiziunea a făcut anunțul

Handblul românesc se vede la Pro TV
Handblul românesc se vede la Pro TV

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 15:43 / Actualizat joi, 04 august 2022 16:19

PRO TV a achiziționat drepturile TV pentru meciurile de handbal ale naționalei României la feminin și masculin, pentru campionatul intern, Cupa României și Supercupa României.

Handbalul românesc se va vedea pe Pro Arena în următoarele 4 sezoane. Vor fi transmise 150 de meciuri pe an. Se vor vedea câte 3 meciuri din fiecare etapă a campionatelor de handbal masculin și feminin.

Dan Șucu, încă un discurs extrem de dur la adresa lui Sepsi: „Echipa e susținută din toate părțile, nimic nu e sănătos din punct de vedere economic acolo”
RAPID
Dan Șucu, încă un discurs extrem de dur la adresa lui Sepsi: „Echipa e susținută din toate părțile, nimic nu e sănătos din punct de vedere economic acolo”

Pro TV a achiziționat drepturile TV pentru handbalul românesc

„Achiziționarea drepturilor de difuzare a campionatului de handbal pentru următorii patru ani reprezintă un nou pas în angajamentul pe care l-am luat de a dezvolta portofoliul nostru de sport și de a le oferi telespectatorilor oportunitatea de a urmări meciurile lor preferate pe canalele noastre. 

După EURO, Europa League, Conference League, FA CUP, UFC și toate celelalte meciuri propuse de-a lungul ultimilor ani și în rândul celor ce vor urma, handbalul este următoarea noastră invitație pentru a conecta Românii care urmăresc PRO TV și VOYO. Suntem încântați de încheierea acestui parteneriat cu Federația Română de Handbal și suntem convinși că vor urma rezultate sportive incredibile”, a transmis Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Suntem încântați de interesul românilor pentru handbal. Am primit cu bucurie și responsabilitate ofertele jucatorilor din piața media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru. Ne face plăcere să anunțăm că sportul de echipă din România cu cel mai mare succes internațional, handbalul, se întâlnește acum, firesc, cu cel mai puternic și apreciat brand media din România, compania Protv. În următorii 4 ani, împreuna cu Protv si Pro Arena, le vom oferi românilor spectacolul din arenele de handbal. Am încredere că handbalul și Protv vor face echipă bună!

- Constantin Din, președinte Federația Română de Handbal

Citește și:

Cristian Tudor Popescu, îngrijorat din cauza Simonei Halep: „Nu e numai căldura de vină, trebuie să ia măsuri!” + „Nu e într-o situație fizică și psihică foarte bună”

Un nou turneu WTA va avea loc la București » Ion Țiriac a făcut anunțul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
misu50
misu50  •  09 August 2022, 16:24

Cand PRO tv pune mana pe ceva, acel ceva se ofileste!! Ghinion scrie acum si pa handbal, dupa ce si fotbalul a fost victima sigura!! Bine ca macar au scapat, din cate inteleg, echipele de club in meciurile internationale!

ceaiuri
ceaiuri  •  04 August 2022, 18:51

bani dati pe apa....Dambovitei,in afara de 2-3echipe atat la fete cat si baieti....restul nu prezinta interes(daca aveam o liga profesionista fiecare echipa isi putea negocia drepturile tv....)daca o televiziune a renuntat la acest sport...a stiut de ce(daca transmit jocurile din C.L. pot sa faca mult mai multa audienta)dar in schimb putem vedea cum ...fluiera arbitrii platiti chiar mai bine decat multe jucatoare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează