SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA 21-21

Trei debutante în meciul cu Rusia, emoţii cît cuprinde

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 16:35

Crina Pintea şi Nicoleta Dincă au debutat marţi seara, cu Rusia, în tricoul echipei naţionale la un Campionat European. Pivotul de la HC Zalău a prins 20 de minute pe teren, exclusiv pe faza de apărare şi s-a descurcat de minune.

"A fost destul de greu contra Rusiei, le mulţumesc fetelor că m-au încurajat în permanenţă şi eu am încercat să ajut cît mai mult echipa. Cred că debutul a fost unul reuşit şi personal sînt mulţumită pentru că am luptat pînă la capăt", a spus Pintea.

Extrema Nicoleta Dincă a jucat şi ea 8 minute contra Rusiei. "A fost o deosebită plăcere să îmbrac tricoul naţionalei la un turneu final. Sper să am ocazia să mai joc, să demonstrez că merit să fiu aici, să fac parte din această echipă superbă", a spus Dincă.

A treia debutantă din echipa României, Adriana Ţăcălie, nu a apucat să joace nici o secundă. A trăit de pe bancă emoţiile disputei cu Rusia. "A fost foarte greu, ne-am dorit victoria, fetele au muncit din greu şi merită respectul tuturor pentru ceea ce au făcut. Sperăm să cîştigăm următoartele partide", a declarat braşoveanca.

Programul jocurilor României
România-Rusia 21-21
5 decembrie, ora 21:15 România-Islanda
7 decembrie, ora 21:15 România-Muntenegru

CLASAMENT GRUPA D
1. Muntenegru    1    1    0    0    26-16    2p
2. România    1    0    1    0    21-21    1p
3. Rusia    1    0    1    0    21-21    1p
4. Islanda    1    0    0    1    16-26    0p

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
handbaltotal
handbaltotal  •  06 Decembrie 2012, 09:43

Buna ziua.Bravo fetelor pentru daruire. Jocul a fost unul bun antrenant ,iar daca jucam cu aceasta daruire in continuare vom prinde cel putin semifinalele.Se vede de la distanta ca Tadici pune accentul pe aparare.Este prima data ca o vad la nationala. pe Crina Pintea si pot spune ca in sfarsit a aparut o aparatoare de calitate cu daruire cu plasament excelent rar vazut la aparatoare romance mai des la cele nordice. Intr-un cuvant splendid. In rest ati vazut-o pe Vadineanu , m ajuns sa jucam cu ea la 9 metri saraca nici sa alerge nu poate ( eventual in aparare ), iar pe Tacalie cred ca a dus-o in excursie in Serbia.Mai bine duci jucatoare pe care le poti folosi macar in aparare. Hai Romania

papillon
papillon  •  05 Decembrie 2012, 17:53

Asta este drama noastra,in mai toate sporturile.Nu putem sta concentrati la maxim pina la finalul unei partide .Egalul cu Rusia ne va costa insasi calificarea mai departe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează