SPORTURI  »  HANDBAL  »  DRAMĂ ÎN HANDBAL

Trupul neînsufleţit al antrenorului Zoran Kurtes a fost depus la Sala Sporturilor din Constanţa

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Trupul neînsufleţit al fostului antrenor al echipei de handbal HCM Constanţa, Zoran Kurtes, a fost depus, duminică dimineaţă, la Sala Sporturilor din Constanţa.

 

Sute de fani, jucători, oficiali şi cunoscuţi au sosit la Sala Sporturilor pentru a-şi lua rămas bun de la antrenorul cu care HCM Constanţa a câştigat consecutiv două titluri naţionale şi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Soţia fostului tehnician, Desa, şi fratele lui, Goran Kurtes, au sosit, sâmbătă, la Constanţa. Pedja Klasovici, care se afla în camera de hotel a lui Kurtes când acestuia i s-a făcut rău, se ocupă de formalităţile necesare pentru a repatria în Serbia trupul fostului antrenor.

Cel mai târziu luni dimineaţă, trupul neînsufleţit al lui Kurtes va fi transportat cu un avion de la Constanţa la Novi Sad, unde va avea loc înmormântarea. Lotul echipei HCM Constanţa se va deplasa în Serbia, pentru a fi prezent la înmormântarea antrenorului Zoran Kurtes.

Foto: Ştefan Ciocan

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
 •  10 Mai 2010, 07:12

MULTUMESC Gazeta Sporturilor. Sunteti sensibili si profesionisti. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 •  09 Mai 2010, 21:55

Rusine galeriei constantei...nu au facut nimic sa onoreze memoria acestui om...rusine...niste lingai si niste mercenari...daca va dadeau 20 de mi veneati....Asta e o dovada ca noi nu vom putea fi niciodata ca ungurii!!!! E o lectie mare data de ei...

 •  09 Mai 2010, 19:09

R.I.P.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează