SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINALA CUPEI EHF / SCM CRAIOVA-VIPERS KRISTIANSAND (AZI, ORA 19:30, DIGISPORT) (ÎN TUR: 22-26)

Ultimele noutăți de la Craiova înaintea returului finalei Cupei EHF! Trofeul a ajuns în centru orașului + surpriză mare anunțată de localnici

Articol de , - Publicat vineri, 11 mai 2018 14:10

Craiova se pregătește intens pentru meciul decisiv din finala Cupei EHF pe care îl va găzdui astăzi.

SCM Craiova va întâlni în ultimul act al competiției Vipers Kristiansand, azi, de la ora 19:30, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Oltencele au pierdut în tur, în Norvegia, scor 22-26, însă rămân cu șanse de a câștiga trofeul.

Trofeul Cupei EHF a fost expus azi în fața Primăriei orașului pentru a fi admirat, urmând ca spre seară să ajungă în sala unde va avea loc meciul. Este bine păzit de forțele de ordine.

Deocamdată orașul nu este foarte agitat, oamenii fiind preocupați să se plimbe prin centru, unde au loc câteva festivaluri. În schimb, interesul este mare pentru acest meci. Localnicii anunță că numărul spectatorilor va depăși cu siguranță 4200, atât cât este capacitatea sălii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
americanu197
americanu197  •  11 Mai 2018, 16:35

cladirea primariei arata parca e abandonata... o gramada bucati din fatada cazute de sub jgheaburi si nu numai... pacat ca nu s-a trezit nimeni inainte de finala asta

ucv1948
ucv1948  •  11 Mai 2018, 15:19

Am un sentiment placut ... Aducem trofeul in Craiova !

dakesis
dakesis  •  11 Mai 2018, 14:37

e bine ca cefosul din fruntea primariei a scos steagul UE de la naftalina cu ocazia asta. De obicei, nu il mai afiseaza, ca PSD nu se are bine cu UE... Aia ne-au dat bani sa facem infrastructura si acum au si tupeul sa ne traga de urechi dupa ce PSD i-a furat? Ntz Ntz Ntz... mama lor de capitalisti...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează