SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

VIDEO Valentin Ghionea, Dinamo, trage un semnal de alarmă după articolul din GSP: „E nevoie de arene noi în toată țara!”

Valentin Ghionea
Valentin Ghionea

Articol de , - Publicat marti, 13 decembrie 2022 20:04 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 20:06

Valentin Ghionea (38 de ani), extremă dreapta la Dinamo, a vorbit astăzi despre nevoia de săli de sport în România. Gazeta Sporturilor a scris astăzi despre anomalia din București, singurul oraș din Europa care dă 3 echipe în grupele Ligii Campionilor, dar nu beneficiază de nicio sală modernă.

Dinamo București este singura echipă masculină din handbalul românesc care participă în grupele Ligii Campionilor. „Dulăii” se descurcă chiar foarte bine, având șanse mari să prindă cel puțin faza optimilor. 

Unul dintre dinamoviști, Valentin Ghionea, prezent astăzi la Gala Sportului Dinamovist 2022, a vorbit despre nevoia de investiții în infrastructura sportivă. 

Confruntat în direct, Șerdean a arătat cu degetul spre DDB: „Vreți să dau acțiunile gratis? Hai să iau și eu banii din bilete și să împrumut clubul”
DINAMO
Confruntat în direct, Șerdean a arătat cu degetul spre DDB: „Vreți să dau acțiunile gratis? Hai să iau și eu banii din bilete și să împrumut clubul”

Valentin Ghionea, Dinamo: „Așteptăm o nouă arenă în București”

„Așteptăm acea arenă în București, și nu numai. În toată România ar trebui să fie construite arene, infrastructură pentru sportivi, pentru cei mici, pentru că de acolo vor veni pe viitor talentele. 

Avem nevoie de infrastructură la toate categoriile de vârstă. Ne dorim asta, sper ca cei în măsură să facă asta să fie atenți la acest detaliu, iar în cel mai scurt timp să avem sălile de sport”, a precizat Ghionea. 

„Handbalul este un sport important de foarte mulți ani, acest lucru se vede. A creat emulație mai ales sezonul acesta, prin cele 3 echipe din grupele Ligii, toate cu șanse să ajungă în fazele superioare. Cred că putem numi handbalul un posibil sport național, este iubit de mulți oameni din România”, a mai spus extrema lui Dinamo. 

CSM București, Dinamo și Rapid împart aceeași sală pentru duelurile europene

Actuala Sală Polivalentă din Capitală, împărțită de CSM București, Dinamo și Rapid, e veche de 48 de ani, inaugurată pe vremea regimului comunist, pe 10 august 1974.

În sala cu 5.300 de locuri CSM București joacă și partidele de campionat, fiindcă nu are o „casă" proprie.

Ridicarea unei săli noi este blocată de politicieni, toate procedurile fiind paralizate de birocrație. E nevoie de o singură semnătură, care întârzie de 3 ani și jumătate! Apoi de încă 3 ani pentru construcția efectivă a sălii.

Mai multe știri din handbal: 

„Rapid este surpriza Europei” » Interviu cu șeful clubului din Giulești, după victoria de senzație cu Gyor

CSM București a făcut spectacol în derby-ul din „Liga Florilor” » „Tigroaicele” rămân neînvinse!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  14 Decembrie 2022, 17:29

Nastase a construit 400 de sali ,bani din bugetul statului,dar nu are cine sa mai practice sport(cred ca sunt folosite cele din orasele mai mari)la sate...lacatul troneaza....

the_dude1980
the_dude1980  •  14 Decembrie 2022, 13:21

Avem si mai mare nevoie de fotbalisti. Ca stadioane s-au tot facut in ultimii 10 ani.

VanBasten
VanBasten  •  14 Decembrie 2022, 00:07

Si de spitale!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează