SPORTURI  »  HANDBAL  »  SE DESFIINŢEAZĂ STEAUA MFA?

Vasile Stîngă spune că Steaua este în pericol să se retragă din campionat

Vasile Stîngă
Vasile Stîngă

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

Fostul antrenor al echipei Steaua, Vasile Stîngă, în prezent tehnician la Energia Lignitul Pandurii, a dezvăluit joi că formaţia militară se confruntă cu probleme serioase şi se ia în calcul chiar şi retragerea din campionat.

"Steaua nu mai are cum să ia titlul de campioană şi, în plus, are mari probleme interne. Am vorbit cu cineva de acolo şi se vehiculează ideea de a se retrage din campionat. E o problemă serioasă, în condiţiile în care nu s-au mai dat salariile de trei luni", a declarat Vasile Stîngă.

Tehnicianul a mărturisit că ia în calcul ca formaţia olteană să se întărească cu câţiva jucători de la Steaua, dacă aceasta se va desfiinţa, şi a explicat că situaţia în care au ajuns roş-albaştrii nu reprezintă o surpriză pentru el. "Eu am presimţit problemele acestea la Steaua, pentru că nu s-a lucrat cum trebuie. Au spart preţurile în handbal şi se întâmplă exact ca şi la Fibrex.

Nu au siguranţă şi stabilitate financiară pentru că există un sponsor care dă bani când vrea. Steaua nu se va desfiinţa, probabil o să rămână să joace cu juniorii şi nu o să pice din ligă. Oricum, Steaua e în mare pericol", a conchis fostul antrenor stelist.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează